گروه علمی: یک عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان اظهار کرد: گوشت گوسفند با داشتن آهن، کلسیم، پروتئین و سلنیوم دارای مواد مغذی مورد نیاز برای بدن است.علیرضا چگنی، اظهار کرد: از مهمترین مزایای گوشت گوسفند میتوان به جلوگیری از سرطان، کمخونی، کاهش وزن و درمان افسردگی اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه گوشت گوسفند بسیاری از مواد مورد نیاز بدن را تامین میکند، عنوان کرد: عامل مهمی که باعث شده تا گوشت گوسفند طرفداران زیادی داشته باشد، پیشگیری از سرطان است.چگنی با اشاره به اینکه وجود منابعی مانند آهن، کولین و سلنیوم از بروز حملاتی که به سرطان منجر میشود جلوگیری میکند، عنوان کرد: همچنین گوشت گوسفند دارای اسید لینولئیک است که از التهابهای سرطان و تومورهای بدخیم جلوگیری به عمل میآورد.
این عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با اشاره به تأثیر و فواید گوشت گوسفند در کاهش وزن، ادامه داد: وجود پروتئین بالا و چربی کم در گوشت گوسفند باعث میشود مصرف این گوشت جلوی افزایش وزن را بگیرد و سبب کنترل وزن شود.وی افزود: همچنین گوشت گوسفند راه حل خوبی برای بالا بردن سوخت و ساز بدن است و با داشتن ویتامین B کمک میکند تا کالریها و چربیهای بدن راحتتر سوزانده شوند.
چگنی با اشاره به اینکه یکی دیگر از فواید گوشت گوسفند تازه این است که به میزان زیادی از کم خونی جلوگیری میکند، افزود: کم خونی هنگامی پدیدار میشود که بدن با کمبود گلبولهای قرمز مواجه شود، گوشت قرمز به سبب وجود آهن کمبودهای گلبول قرمز را جبران میکند.این عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان ادامه داد: وجود آهنی که در گوشت قرمز است مشکلات کم خونی بدن را جبران میکند و این موضوع باعث میشود تا یکی از فواید گوشت گوسفند جلوگیری از نقصهای مادرزادی باشد.
وی تأکید کرد: گوشت گوسفند باعث میشود تا نوزادان و زنان باردار دچار کم خونی نشوند. چگنی با بیان به اینکه از دیگر فواید گوشت گوسفند میتوان به داشتن کلسیم اشاره کرد، افزود: کلسیم موجود در این گوشت برای بدن بسیار مفید است و از طریق مصرف گوشت گوسفند سلامت استخوانهای بدن تضمین خواهد شد و استخوانها به خوبی تقویت میشوند. این عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان، تأکید کرد: با خوردن گوشت گوسفند ناهنجاریها و اختلالات استخوانی به خوبی درمان میشوند.