گروه جامعه:رئیس پلیس راهور ناجا درباره خاموشیهای که در شهرها رخ میدهد، توضیحاتی داد.
سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اگر برق قطع شود، برای پلیس این امکان وجود ندارد که برای ۶ هزار شهر در هر تقاطع دو نفر پلیس بگذارد که ترافیک را مدیریت کنند؛ لذا حتما وزارت نیرو به گونهای عمل کند که جاهایی که وابسته به توسعه نظم و انظباط هستند دچار اختلال نشوند.
وی ادامه داد:حتما این اتفاق بی نظمی ایجاد میکند، مردم ما عادت کرده اند که برای عبور از تقاطعها توجه به چراغهای راهنمایی و رانندگی داشته باشند و ترافیک هم با این چراغها مدیریت میشود. در برخی معابر چراغ چشمک زن داریم و بعضی نقاط هم چراغ قرمز، زرد و سبز است.سردار هادیانفر افزود: اگر وزارت نیرو برنامه خاموشی دارد باید این را مدیریت کند و جاهایی مثل تقاطع ها، بیمارستانها و مکانهایی که باید برقشان تامین شود باید به صورت پایدار به برق متصل بمانند. حالا اگر منازل و ادارات در زمان تعطیلی قطع میشود، چیزهایی است که خود وزارت نیرو میتواند در برنامه داشته باشد.
وی درباره سامانه پرداخت جرایم و اختلالات آن گفت: در بحث پرداخت جرایم، سایت یک سری بحثهای امنیتی دارد که این کار با تاخیر انجام میشود، ما در صدد هستیم که نرم افزاری ایجاد کنیم و یا یکسری تغییرات دهیم که به محض پرداخت بروز شود، این مشکل فنی است که به دلیل حفاظت ایمنی ایجاد شده است.
سردار هادیانفر با اشاره به کیفیت خودروهایی که در اختیار پلیس راهور است، بیان کرد: تمام خودروهایی که در سال ۱۴۰۰ توسط شرکتهای داخلی تولید میشود باید استاندارد یورو ۵ داشته باشند و اگر نداشته باشند ما آنها را پلاک نمیکنیم. برای جادهها و عملیاتها اختصاص ما خودروهای ایمنتر است، ولی در شهرها خودروهای داخلی استفاده میشود و طبق بررسیهایی که انجام دادیم در کشورهای پیشرفته هم از این نوع خودروها استفاده میشود.
وی گفت:در تعطیلات پیش رو باید ببینم تدبیر ستاد کرونا چیست و چیزی به ما اعلام نکرده اند. این اتفاق نباید پیشنهاد پلیس باشد باید پیشنهاد وزارت بهداشت مبتنی بر شیوع و میزان آلوده بودن شهرهای قرمز و نارنجی باشد و در جلسه بعدی این ستاد اعلام خواهد شد.وی تصریح کرد: در تمام شهرهای کشور کماکان محدودیت شبانه اعمال خواهد شد. در شهرهای بزرگ بین ساعات ۲۲ تا ۲۳ شاهد شلوغی هستیم، ولی ۸۰ درصد مردم این طرح را رعایت کرده اند.