گروه علمی: هل یک غلاف دانه ای معطر کوچک است که به عنوان ادویه در تهیه غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.
در ذیل به برخی فواید شگفت انگیز این ادویه خوشبو اشاره می شود.
کمک به کنترل فشارخون
هل سرشار از آنتی اکسیدان است که به کاهش فشار خون کمک می کند. هل همچنین دارای یک اثر ادرارآور است که می تواند به کاهش سطح فشار خون کمک کند.
تاثیرات ضدالتهابی
میزان بالای آنتی اکسیدان هل می تواند به محافظت از سلول ها در برابر آسیب و جلوگیری از التهاب کمک کند.
کمک به بهبود زخم معده
طبق تحقیق در لوله آزمایش، هل می تواند در برابر هلیکوباکتر پیلوری، باکتری مرتبط با ایجاد موارد زخم معده، نقش حفاظتی داشته باشد.
بهبود روند نفس کشیدن
رایحه هل می تواند به بدن کمک کند تا در هنگام ورزش، اکسیژن را استنشاق کند. در یک مطالعه، از گروهی از شرکت کنندگان خواسته شد که اسانس هل را به مدت یک دقیقه قبل از راه رفتن روی تردمیل برای فواصل ۱۵ دقیقه استنشاق کنند و گروه دیگر این کار را نکردند. در گروهی که اسانس هل را استنشاق کردند، در مقایسه با گروه دیگر اکسیژن به شکل قابل توجهی بالاتر بود.
خوشبوکننده دهان
جویدن هل به خلاصی از بوی بد دهان کمک می کند و اثر خنک کننده در دهان برجای می گذارد. به عنوان یک خوشبوکننده دهان طبیعی توسط بسیاری از افراد استفاده می شود.