به روز شده در ۱۴۰۳/۱۰/۲۱ - ۱۸:۲۶
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۳۱ ساعت ۱۵:۴۷
کد مطلب : ۲۷۹۰۴۵

دلایل مشارکت پایین تحلیل شود

دلایل مشارکت پایین تحلیل شود
گروه سیاسی: روزنامه اطلاعات نوشت: نظام اسلامی بر دو پایه اسلامیّت و جمهوریّت استقرار و استمرار یافته است. این دو بال در حاکمیت لازم و ملزوم یکدیگرند. به همین اعتبار پایین آمدن میزان مشارکت تا حد ۴۸ درصد اتفاق چندان خوشایندی نیست.
گرچه مشکلات شدید اقتصادی و بحران کرونا تأثیر قابل توجهی بر این کاهش مشارکت گذارده اما با خوش‌بینی یا فرافکنی، از سایر علل این قهر در تعیین سرنوشت ملّی غفلت نکنیم و از این پدیده نامبارک به راحتی نگذریم. آسیب‌شناسی درست مسأله و رفع موانع این سطح از عدم مشارکت بسیار ضروری است. دولت جدید می‌تواند با استفاده از فرصت بی‌بدیل هماهنگی و همسویی ارکان قدرت در بالا بردن این مشارکت در انتخابات چهار سال بعد و افزایش سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی و نمایش جلوه‌های زیبایی از کارآمدی جمهوری اسلامی نقش قابل توجهی ایفا کند.
خوشبختانه رئیس جمهوری در جریان مناظره‌ها نه وعده آب و برق رایگان داد، نه بریز و بپاش‌های پولی و پوپولیستی و نه خروج از برجام و نه شعارهای افراطی قطع مناسبات بین‌المللی و هراس افکن. بیشتر از مقابله با تبارگرایی و فساد و تبعیض و نیز ضرورت شایسته‌ گزینی و توجه به همه ایران و ایرانیان و توزیع عادلانه ثروت و فرصت و مهربانی و آشتی ملّی سخن گفت.
از ضرورت کاهش تورّم و انضباط مالی و اصلاح نظام بانکی و مالیاتی و جلوگیری از کسری بودجه و توجه به رشد تولید ملّی هم سخن به میان آورد که همه اهداف خوبی هستند. این سخنان و وعده‌های انتخاباتی در حافظه مردم می‌مانند و امید که هرگز از حافظه رئیس جمهوری منتخب نیز نرود که چنین مباد.

 
برچسب ها: انتخابات
نام شما

آدرس ايميل شما
توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *

پربيننده‎ترين مطالب و خبرها