احمد شیرزاد، با بیان اینکه وقتی یک انتقاد در سطح جامعه وجود داشته باشد، نمیتوان روی آن سرپوش گذاشت، اظهار کرد: اگر گلایههای موجود در بین مردم از موضوعات مربوط به ترافیک، آلودگی هوا، گرانی و غیره را نادیده بگیریم و تلاش کنیم همهچیز را گلستان نشان دهیم، انتقادها در دل مردم باقی میماند و گاهی به بدترین شکل بیان میشود. وی با اشاره به اینکه تنها کسانی که اصرار به انجام کار غلط دارند، خواهان جلوگیری از فضای نقد و انتقاد هستند، تصریح کرد: اگر کسانی اصرار به انجام کار غلط نداشته باشند و همواره آماده باشند کار خود را تصحیح کنند، دلیلی برای ترسیدن از فضای نقد و انتقاد وجود نخواهد داشت.
این نماینده پیشین مجلس با اشاره به توافق ژنو و اجرایی شدن آن در روزهای اخیر، اظهار کرد: ایران توافق کرد بخشی از برنامه غنیسازی 20 درصدی خود را متوقف کند و از آن طرف، بخشی از تحریمها در آستانه لغو شدن است. شیرزاد خاطرنشان کرد: در طول هشت سال گذشته هیچکس نمیتوانست در مورد تصمیمات اتخاذ شده در ارتباط با مذاکرات هستهای کمترین نقد و انتقادی داشته باشد اما در این دوره از مذاکرات شاهد هجوم بسیار وسیع اصولگراها و تندروها به توافقهای صورت گرفته هستیم ولی هیچکس مانع آنها نمیشود. از این رفتار دولت باید این درس را بگیریم که حتی اگر در مورد مهمترین مسائل و تصمیمگیریهای کشور، شدیدترین و بیرحمانهترین انتقادها بشود، آب از آب تکان نمیخورد، یعنی فضای نقد و انتقاد بسته نشده، امنیت کشور خدشهدار نمیشود و مخالفان سیاستهای رسمی احساس تنگی فضا نمیکنند.
این فعال سیاسی با بیان اینکه دولت در عرصه سیاست خارجی وارد مرحله بسیار مهمی شده است که نیاز به حمایت دارد، گفت: با وجود اینکه انتقادات تند میتواند به عملکرد دولت لطمه وارد کند اما دولت همچنان مقاومت کرده و باب انتقاد را نبسته است و این موضوع موفقیت بزرگی برای دولت به حساب میآید.