گروه علمی:برخی از غذاها، از جمله روغنهای پخت و پز، دانهها و آجیل، منابع فوق العاده غنی برای ویتامین E هستند.ویتامین E گروهی از آنتی اکسیدانهای قوی است که از سلولهای شما در برابر استرس اکسیداتیو محافظت میکند. این ویتامین برای عملکرد طبیعی بدن ضروری است. اگر با کمبود ویتامین E مواجه باشید، ممکن است بیشتر مستعد عفونت شوید، بیناییتان ضعیف شود یا از ضعف عضلانی رنج ببرید؛ بنابراین افزودن بهترین منابع ویتامینای به برنامه غذاییتان ضرورت دارد.
خوشبختانه ویتامین E به عنوان یک ماده مغذی در بیشتر غذاها یافت میشود. برخی از غذاها، از جمله روغنهای پخت و پز، دانهها و آجیل، منابع فوق العاده غنی برای ویتامین E هستند. در زیر لیستی از ۲۰ غذای حاوی آلفا توکوفرول که فعالترین شکل ویتامین E هستند برای تان معرفی میشود.
۱. روغن جوانه گندم
در هر وعده غذایی: ۱۳۵ ٪ DV
یک قاشق غذاخوری: ۲۰ میلی گرم (۱۳۵ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۱۴۹ میلی گرم (۹۹۶ ٪ DV)
۲. تخمه آفتابگردان
در هر وعده: ۶۶ ٪ DV
۱۰ میلی گرم (۶۶ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۳۵ میلی گرم (۲۳۴ ٪ DV)
۳. بادام
در هر وعده: ۴۸ ٪ DV
۷.۳ میلی گرم (۴۸ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۲۶ میلی گرم (۱۷۱ ٪ DV)
۴. روغن فندق
در هر وعده: ۴۳ ٪ DV
یک قاشق غذاخوری: ۶.۴ میلی گرم (۴۳ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۴۷ میلی گرم (۳۱۵ ٪ DV)
۵. میوه مامی ساپوت
در هر وعده مامی ساپوت: ۳۹% DV
نصف میوه: ۵.۹ میلی گرم (۳۹ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۲.۱ میلی گرم (۱۴ ٪ DV)
۶. روغن آفتابگردان
در هر وعده: ۳۷ ٪ DV
یک قاشق غذاخوری: ۵.۶ میلی گرم (۳۷ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۴۱ میلی گرم (۲۷۴ ٪ DV)
۷. روغن بادام
در هر وعده: ۳۶ ٪ DV
یک قاشق غذاخوری: ۵.۳ میلی گرم (۳۶ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۳۹ میلی گرم (۲۶۱ ٪ DV)
۸. فندق
در هر وعده: ۲۸ ٪ DV
۴.۳ میلی گرم (۲۸ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۱۵ میلی گرم (۱۰۰ ٪ DV)
۹. صدف آبالون
در هر وعده: ۲۳ ٪ DV
۳.۴ میلی گرم (۲۳ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۴.۰ میلی گرم (۲۷ ٪ DV)
۱۰. آجیل کاج
در هر وعده: ۱۸ ٪ DV
۲.۷ میلی گرم (۱۸ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۹.۳ میلی گرم (۶۲ ٪ DV)
۱۱.گوشت غاز
در هر وعده: ۱۶ ٪ DV
یک فنجان: ۲.۴ میلی گرم (۱۶ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۱.۷ میلی گرم (۱۲ ٪ DV)
۱۲. بادام زمینی
در هر وعده: ۱۶ ٪ DV
۲.۴ میلی گرم (۱۶ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۸.۳ میلی گرم (۵۶ ٪ DV)
۱۳. ماهی قزل آلا
در هر وعده: ۱۴ ٪ DV
نصف فیله: ۲.۰ میلی گرم (۱۴ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۱.۱ میلی گرم (۸ ٪ DV)
۱۴. آووکادو
در هر وعده ۱۴ ٪ DV
نصف میوه: ۲.۱ میلی گرم (۱۴ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۲.۱ میلی گرم (۱۴ ٪ DV)
۱۵. قزل آلای رنگین کمانی
در هر وعده: ۱۳ ٪ DV
یک فیله: ۲.۰ میلی گرم (۱۳ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۲.۸ میلی گرم (۱۹ ٪ DV)
۱۶. فلفل قرمز خام
در هر وعده: ۱۳ ٪ DV
یک فلفل متوسط: ۱.۹ میلی گرم (۱۳ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۱.۶ میلی گرم (۱۱ ٪ DV)
۱۷. آجیل برزیل
در هر وعده: ۱۱ ٪ DV
۱.۶ میلی گرم (۱۱ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۵.۷ میلی گرم (۳۸ ٪ DV)
۱۸. بهترین منابع ویتامین ای؛ انبه
در هر وعده: ۱۰ ٪ DV
نصف میوه: ۱.۵ میلی گرم (۱۰ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۰.۹ میلی گرم (۶ ٪ DV)
۱۹. شلغم سبز خام
در هر وعده: ۱۰ ٪ DV
یک فنجان: ۱.۶ میلی گرم (۱۰ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۲.۹ میلی گرم (۱۹ ٪ DV)
۲۰. کیوی
در هروعده: ۷ ٪ DV
یک میوه متوسط: ۱.۰ میلی گرم (۷ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۱.۵ میلی گرم (۱۰ ٪ DV)
۲۱. حلزون
در هر وعده:۹ ٪ DV
یک اونس: ۱.۴ میلی گرم (۹ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۵.۰ میلی گرم (۳۳ ٪ DV)
۲۲. آجیل کاج
در هر وعده: ۱۸ ٪ DV
یک اونس: ۲.۷ میلی گرم (۱۸ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۹.۳ میلی گرم (۶۲ ٪ DV)
۲۳. بادام زمینی
در هر وعده: ۱۶ ٪ DV
۲.۴ میلی گرم (۱۶ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۸.۳ میلی گرم (۵۶ ٪ DV)
۲۴. پسته
در هر وعده:۵ ٪ DV
یک اونس: ۰.۸ میلی گرم (۵ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۲.۹ میلی گرم (۱۹ ٪ DV)
۲۵. دانه کدو تنبل
در هر وعده: ۴ ٪ DV
۰.۶ میلی گرم (۴ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۲.۲ میلی گرم (۱۵ ٪ DV)
۲۶. اسپند
در هر وعده: ۳ ٪ DV
۰.۴ میلی گرم (۳ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۱.۴ میلی گرم (۹ ٪ DV)
۲۶. شاه توت
در هر وعده: ۶ ٪ DV
نصف فنجان: ۰.۸ میلی گرم (۶ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۱.۲ میلی گرم (۸ ٪ DV)
۲۷. مویز سیاه
در هر وعده: ۴ ٪ DV
نصف فنجان: ۰.۶ میلی گرم (۴ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۱.۰ میلی گرم (۷ ٪ DV)
۲۸. زیتون (ترشی)
در هر وعده: ۳ ٪ DV
۵ قطعه: ۰.۵ میلی گرم (۳ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۳.۸ میلی گرم (۲۵ ٪ DV)
۲۹. زردآلو
در هر وعده: ۲ ٪ DV
۱ میوه متوسط: ۰.۳ میلی گرم (۲ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۰.۹ میلی گرم (۶ ٪ DV)
۳۰. روغن سبوس برنج
در هر وعده: ۲۹ ٪ DV
یک قاشق غذاخوری: ۴.۴ میلی گرم (۲۹ ٪ DV)
۱۰۰ گرم: ۳۲ میلی گرم (۲۱۵ ٪ DV)