گروه علمی: مصرف پیاز اهمیت و نقشی اساسی در کاهش خطر بیماریهای قلبی دارد، اما مصرف آن برای گروهی از افراد ممنوع است.ناتالیا نفدووا متخصص تغذیه میگوید که پیاز حاوی ویتامینها، مواد معدنی، فیبر و بسیاری از مواد مغذی گیاهی است.
نفدووا افزود: پیاز به دلیل ترکیب منحصر به فرد، فرآیندهای التهابی را در بدن سرکوب میکند و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.وی افزود: "پیاز علاوه بر داشتن ویتامینها و مواد معدنی مانند ویتامین C و ویتامین B، فیبرها و بسیاری از مواد گیاهی از جمله فلاونوئیدها که به عنوان آنتی اکسیدان عمل میکنند همچنین باعث کاهش و سرکوب فرآیندهای التهابی در بدن میشود. "
این پزشک متخصص ادامه داد: "پیاز علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش خطرات بیماریهای قلبی عروقی، دیابت و تومورها، طعم آن به کاهش مصرف نمک نیز کمک میکند.وی در عین حال، هشدار میدهد که پیاز به عنوان دارویی که فقط قابل مصرف است در نظر گرفته نمیشود و تاکید میکند که سبزیجات باید به طور منظم مصرف شوند. تنها نکته منفی بوی پیاز است که فقط از دهان خارج نمیشود، بلکه از منافذ پوست نیز خارج میشود.در عین حال به افرادی که از مشکلات سلامتی مانند سندرم روده تحریک پذیر، ورم معده یا سوزش سر دل رنج میبرند بهتر است که از مصرف آن خودداری کند.