به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۲۲:۳۶
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۲۶ ساعت ۱۰:۴۴
کد مطلب : ۳۳۱۴۲۳

معجزه ۵ گیاه برای جلوگیری از ریزش مو

معجزه ۵ گیاه برای جلوگیری از ریزش مو
گروه علمی: روغن تراپی یکی از روش‌های مفید برای درمان مشکلات مو است. محصولات بهداشتی و درمانی مو هم با تکیه بر این واقعیت از عصاره گیاهان مفید در تولید انواع شامپو و ماسک استفاده می‌کنند اما استفاده از روغن طبیعی این محصولات اثر بهتری دارد.

روغن نارگیل یکی از شناخته‌ترین روغن‌های مو است که فواید متعددی برای مو و پوست دارد. استفاده از آن به عنوان یک ماسک مو برای درمان ترک و شکستگی موها مفید است و به حفظ رطوبت ساق مو کمک می‌کند. نتیجه این که از خشکی و پوسته پوسته شدن پوست سر و شوره سر و همچنین از دو شاخه شدن و شکستن مو جلوگیری می‌کند. درخت‌های پالم عمدتا در مناطق استوایی رشد می‌کنند و به بار می‌نشینند.

کره شیا حاوی ویتامین A و E با اسیدهای چرب ضروری است و مشهور است که به موها رطوبت و درخشندگی می‌بخشد. نوع غیر چرب آن یک مرطوب کننده عالی برای موهاست. روغن شیا موهای شکننده و خشک را نرم کرده و انتهای آسیب دیده ساق مو را نیز ترمیم می‌کند. آجیل و کره شی محصول مناطق آفریقایی است.

روغن آرگان یک مرطوب کننده طبیعی برای مو و پوست سر است و در برابر آسیب‌های روزمره از موها محافظت می‌کند. روغن آرگان با کاهش شکستگی و شکافته شدن موها به حفظ سلامت پوست سر کمک کرده و از ریزش مو جلوگیری می‌کند. همچنین مشهور است که به ضخیم‌تر و پرتر شدن موها کمک می‌کند و به همین دلیل بین افرادی که از روش‌های دکلره استفاده کرده‌اند محبوب است. بربرهای مراکش یکی از مشهورترین تولیدکنندگان روغن آرگان هستند.

روغن سیاه دانه که در برخی مناطق به زیره سیاه نیز مشهور است خواص زیادی دارد اما در رابطه با موها نیز به دلیل غلظت بالای تیموکینون، یک آنتی هیستامین قوی، به طور طبیعی رشد مو را در نواحی نازک ترمیم می‌کند. ماساژ این روغن بر روی پوست کف سر برای جلوگیری از ریزش مو مفید است. پرورش سیاه دانه و استفاده از خواص آن در خاورمیانه قدمتی باستانی دارد.

روغن کنجد را اگر روی پوست سر و مو ماساژ دهید به کاهش شوره سر که اغلب توسط قارچ یا باکتری ایجاد می شود، کمک کند. اگر روی پوست سر تمیز استفاده شود، ممکن است به مرطوب ماندن پوست کمک کند که منجر به پیشگیری و درمان خشکی، پوسته پوسته شدن و خارش پوست سر می‌شود. جالب اینکه این گیاه در اقصی نقاط دنیا، از هند و چین و آفریقا تا مکزیک پرورش داده می‌شود.


 
مرجع : روزنامه همشهری
برچسب ها: ریزش مو
نام شما

آدرس ايميل شما
توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *

پربيننده‎ترين مطالب و خبرها