گروه سلامت: بهار فصل رویش و تازگی است، در این فصل فرصت مصرف میوه ها و سبزیجات تازه را دارید. پس این مواد غذایی سالم را در برنامه غذایی خود بگنجانید.به گزارش بهداشت نیوز، در وعده های ناهار انواع لوبیای تازه، جوانههای ماش، لوبیا، عدس و یونجه و سبزیجات سبز رنگ جوان مثل ریحان، کرفس، کاهو، مارچوبه، اسفناج، بامیه، کدو، کلم، برگ سبز تربچه و چغندر را بگنجانید و غذاهایی مانند آش جو، آش آبغوره، آش تمبر هندی، خورش کدو، بورانی، آش دوغ، آش ماست و سوپ سبزیجات را میل کنید.
خورشها و خوراکهای سبزیجات بجارپز شده و طعم دار شده با ادویههایی مانند ریحان، رازیانه، مرزنجوش، رزماری، زیره سیاه و شوید انتخابهای مناسبی برای فصل بهار محسوب می شوند.برای میان وعده در فصل بهار به جای شیرینی و تنقلات گرم مانند گردو میوههای تازه نظیر زردآلو، انجیر، انگور، آلو، انواع توتها به همراه بادام خام و فرنی، تمرهندی ترش یا شیرین، کاهو با سکنجبین را انتخاب کنید،