گروه علمی: دانه چیا یک ابَرغذای محبوب به شمار می رود که با ویتامین ها و مواد معدنی غنی شده است. اما به نظرتان آیا این ماده غذایی برای شما خوب است یا فقط یکی دیگر از مدهای اینترنتی زودگذر هستند؟در این مطلب روزیاتو، می خواهیم فواید دانه چیا را به شما بگوییم. با روزیاتو همراه باشید.
فواید دانه چیا
دانه چیا از گیاه مریم گلی، گیاهی گلدار از خانواده نعناع، بومی مرکز و جنوب مکزیک می آید.این دانه ها سرشار از آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی، فیبر و اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که آنها را سالم می کند.در هر وعده یک اونسی یا حدود ۲۸ گرم، شما می توانید تنها ۹ گرم چربی با ۱۰ گرم فیبر رژیمی پیدا کنید.
هفت مزیت اصلی دانه چیا برای سلامتی عبارتند از:
بسیار مغذی است
سرشار از آنتی اکسیدان است
ممکن است از کاهش وزن حمایت کند
ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد
حاوی مواد مغذی مهم استخوان باشد
ممکن است سطح قند خون را کاهش دهد
به راحتی در رژیم غذایی گنجانده می شود
مطالعات نشان دادهاند که دانههای چیا به کاهش وزن کمک میکنند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهند. اما کارشناسان می گویند تحقیقات بیشتری در مورد انسانها قبل از انجام هر گونه نتیجهگیری لازم است.
چگونه می توانم دانه چیا را در رژیم غذایی خود بگنجانم؟
دانههای چیا را میتوان به روشهای مختلفی استفاده کرد، اما برخی از محبوبترین آنها عبارتند از افزودن آن به اسموتی، بلغور جو دوسر، ماست و محصولات پخته شده.پودینگ چیا نیز یک خوراکی محبوب است و می توان آن را با سه ماده درست کرد.