به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۱۸:۵۶
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۰۲ ساعت ۱۷:۲۳
کد مطلب : ۳۴۸۹۳۳

مدیر عامل خانه تئاتر بر چه اساسی انتخاب شد؟

مدیر عامل خانه تئاتر بر چه اساسی انتخاب شد؟
گروه فرهنگی: در پی انتخاب مقصود نعیمی ذاکر به عنوان مدیرعامل جدید خانه تئاتر، ایرج راد، رییس هیات مدیره این خانه توضیحاتی را درباره این انتخاب ارایه می‌کند.شامگاه شنبه اول مرداد ماه، مقصود نعیمی ذاکر که بیشتر در حوزه تلویزیون و نشر دارای سابقه مدیریتی است، به عنوان مدیر عامل تازه خانه تئاتر انتخاب شد و حالا ایرج راد درباره این انتخاب به ایسنا می‌گوید: مدتی بود که در هیات مدیره خانه تئاتر صحبت بر سر این بود مدیر عاملی را انتخاب کنیم که مدیری فرهنگی هنری باشد اما فعال تئاتر نباشد زیرا بر اساس تجربه‌های قبلی به این نتیجه رسیده بودیم کسانی که در تئاتر فعال هستند، عموما درگیر کارهای اجرایی خود می‌شوند و نمی‌توانند به عنوان یک مدیر عامل آنچنان که باید و شاید وقت و انرژی بگذارند.
 
او ادامه می‌دهد: اگر یک فعال تئاتری را به عنوان مدیر عامل انتخاب می‌کردیم، ایشان یا باید از کار هنری چشم‌پوشی می‌کرد و تمام هم و غم خود را مصروف امور خانه تئاتر می‌کرد یا اینکه نمی‌توانست به طور کامل به مسئولیت مدیر عاملی خود بپردازد که در هر صورت، اتفاق خوبی نبود و دیده‌ایم چنین انتخابی، آسیب‌های زیادی به همراه داشته است. بنابراین به این نتیجه رسیدیم فردی را انتخاب کنیم که به مقوله مدیریت فرهنگی هنری آشنا باشد اما در عین حال فعال هنری نباشد. ضمن اینکه در بخش‌هایی دارای اعتبار باشد و بتواند ما را برای رسیدن به اهداف خود در جهت پیشبرد تئاتر، یاری رساند. رزومه آقای نعیمی ذاکر به خوبی نشان می‌دهد ایشان دور از فضاهای فرهنگی هنری نبوده‌اند و در این زمینه دارای تجربیات متعدد هستند.

راد با بیان اینکه گزینه‌های دیگری هم برای مدیر عاملی خانه تئاتر مطرح بوده‌اند، اضافه می‌کند: از میان گزینه‌های مطرح شده، آقای نعیمی ذاکر را مناسب‌تر دیدیم. ضمن اینکه به هر حال وقتی شما گزینه‌ای را برای مسئولیتی در نظر می‌گیرید، آن شخص هم باید برای پذیرش آن جایگاه، تمایل داشته باشد. در این میان افراد مناسب دیگری هم بودند ولی فرصت لازم را نداشتند و نمی‌توانستند انرژی کافی را برای خانه تئاتر بگذارند.
 
او خاطرنشان می‌کند: فراموش نکنیم اعضای هیات مدیره خانه تئاتر همگی متعلق به جامعه تئاتری هستند و مدیر عامل، مجری مصوبات آنان است. هیات مدیره خانه تئاتر هم منتخبان اعضای این خانه و نمایندگان آنان هستند که انتخاب مدیر عامل، یکی از وظایف آنان است. به هر حال هر انتخابی که می‌کردیم و حتی اگر یک فعال تئاتر را انتخاب می‌کردیم، ممکن بود نظرات مخالفی داشته باشد و نمی‌توان نظرات تک تک اعضا را لحاظ کرد.

راد بر نکته دیگری هم تاکید می‌کند: برای ما بسیار مهم بود که مدیر عامل، مجری مصوبات هیات مدیره خانه تئاتر باشد نه اینکه مصوبات مورد نظر خویش را اجرا کند. البته اصل امور بر دوش هیات مدیره است که در تمام جهات و در راستای اهداف اساسنامه خانه تئاتر، تصمیم‌گیری می‌کنند و تصمیمات خود را به مدیر عامل ارایه می‌دهند و او نیز با خلاقیت و ارتباطاتی که دارد، می‌کوشد این تصمیم‌ها را به بهترین شکلی اجرا کند.

او با یادآوری اینکه خانه تئاتر مدت‌ها مدیر عامل نداشته است، اضافه می‌کند: نبود مدیر عامل، سبب مشکلات و بی سر و سامانی‌هایی شده بود و لازم بود به این وضعیت سامانی بدهیم.راد با ابراز تاسف از اینکه در شرایط فعلی، عموما حاشیه‌ها بر اصل امور پیشی می‌گیرد، یادآوری می‌کند: گاه آنچنان ما را درگیر حواشی می‌کنند که از اصل اهداف خود دور می‌مانیم و برای پرهیز از این وضعیت، تلاش کردیم شخصی را انتخاب کنیم که دنبال منویات فردی خود نباشد بلکه بتواند در گفتگو با هیات مدیره، ما را در اجرای مصوبات کمک کند تا با آرامش از این دوران بیرون بیاییم.
برچسب ها: خانه تئاتر
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها