گروه فرهنگ و هنر: سومین جشنواره بینالمللی مد و لباس فجر با معرفی برگزیدگان خود در بخشهای مختلف به کار خود پایان داد.
مراسم اختتامیه سومین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر امروز 25 اسفند ماه با حضور علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی مرادخانی معاون هنری وزیر ارشاد، مجید ملانوروزی مدیر کل دفترهنرهای تجسمی، سعید منتظرالمهدی معاون اجتماعی و فرهنگی نیروی انتظامی و هنرمندان و علاقهمندان حوزه طراحی مد و لباس در تالار وحدت برگزار شد. در ابتدای این مراسم حمید قبادی دبیر سومین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر با ارائه گزارشی از سومین دوره این جشنواره گفت: امیدوارم در سال 93 شاهد اقدامات ارزندهای در حوزه طراحی مد و لباس باشیم. نکته اساسی و پراهمیت در حوزه مد و لباس تاثیر مد بر بهداشت روانی جامعه است بخشی از مشکلات مردم مربوط به این حوزه میشود که با فعالیت مناسب در حوزه طراحی و توزیع مدلهای ایرانی اسلامی بخش اعظمی از آن رفع خواهد شد.
او افزود: اکنون نیز مشکلات جدی در این زمینه وجود دارد که با تلاش همکاران و دوستان مبانی نظری طراحی مد و لباس به خوبی تدوین شده است و امیدواریم با نگاه بومی این مساله گسترش پیدا کند.تمامی اقدامات اولیه برگزاری این جشنواره از فراخوان تا ارائه و نمایش آثار مبتنی بر اصول ایرانی اسلامی بوده است. نکتهای که در سخنان رهبری هم به آن تاکید شده است. امیدوارم با تلاش بر داخلی بودن این طرحها فعالیت در این زمینه ادامه پیدا کند.
قبادی همچنین عنوان کرد: یکی از اتفاقات خوب جشنواره که از سیاستهای وزارتخانه هم بوده واگذاری امور برگزاری جشنواره به بخش غیردولتی و استفاده از ظرفیتهای این بخش در حوزه طراحی مد و لباس بوده است. جشنواره مد و لباس فجر از داوران، صنعتگران و هنر هنرمندان بهره برد و شاه کلید این مبحث راه اندازی موسسات تک منظوره مد ولباس بود که در این جشنواره هم بروز و ظهور پیدا کردند. دبیر سومین جشنواره مد و لباس فجر با بیان اینکه مدلسازی در ایران باید با رعایت اصول و چارچوبهای دینی و ملی شکل بگیرد،اظهار کرد: تولید کنندگان هم برای به تولید انبوه رساندن آثار برتر جشنواره قول همکاری دادهاند. جشنواره مسئولیت ما را دو چندان کرده است و مسلما مطالبات اجتماعی مردم را در حوزه مد اسلامی افزایش میدهد. ما هم از این قضیه استقبال میکنیم.
قبادی ادامه داد: تلاش ما بر این است که عادت بدپوشیدن را از بین ببریم و مطالبات مردم را ارتقا بدهیم. متاسفانه به رقم داشتن تاریخ و تمدن کهن و قدیمی یکی از مشکلات پوشش مردم استفاده از لباسهای تکراری و تقلیدی است که فاقد نشاط هستند و زحمت نیروی انتظامی و جامعه شناسان را زیاد کردهاند که امیدوارم در جشنوارههای آینده این مشکلات برطرف شود.
در ادامه برگزیدگان بخشهای مختلف سومین جشنواره مد و لباس به شرح زیر معرفی شدند. در ابتدا از ابوالقاسم شیرازی (رئیس اتحادیه صنف پوشاک)، سعید منتظر المهدی (معاون اجتماعی و فرهنگی نیروی انتظامی)،صدیقه پاک بین(رئیس انجمن طراحان کشور)،و ریحانه زارع(مدیر موسسه هنری مد و لباس نگاه)تجلیل به عمل آمد
در ادامه از برگزیدگان در بخش رسانه از: گروه اجتماعی خبرگزاری فارس واحد مرکزی خبر و روزنامه شرق به دلیل انعکاس مناسب اخبار جشنواره تقدیر به عمل آمد.
برگزیدگان بخش مقالات:
نفر اول دکتر روح الله باقرزاده
نفر دوم دکتر عیسی کشاورز
نفر سوم عارفه خوش چهره زیبا
برگزیدگان بخش پایاننامهها:
نفر اول زهرا چراغ ملایی
نفر دوم زهرا محرر احمدی
نفر سوم ضحی رضایی، آتنا بخشنده
شایسته تقدیر:
الناز سلیمانی
آزاده ماهری
برگزیدگان بخش دانشجو برای دانشجو
نفر اول حکیمه ابراهیم زاده
نفر دوم شهناز جوادی، نفر سوم سپیده پارساپور
شایسته تقدیر:
فاطمه دریاباری
سمیه عباس آبادی
برای بخش عموم برای دانشجو هیچ طرحی به عنوان برگزیده انتخاب نشد و از سحر احمدی در این بخش تقدیر به عمل آمد
برگزیدگان بخش چادر
نفر اول فاطمه منصوری
نفر دوم سحر تلقانی
نفر سوم معصومه دهنوی
شایسته تقدیر
منظر رمزی عراقی
برگزیدگان بخش مانتوی اجتماعی:
نفر اول انتخابی نداشت
نفر دوم مریم کران
نفر سوم ملاحت کریم اخلاقی
برگزیدگان بخش مانتوی مجلسی
نفر اول معصومه مهدی زاده
نفر دوم فاطمه یقمایی
نفر سوم منیره صباحی
برگزیدگان بخش پوشاک کودکان
نفر اول نرگس محسن درویش
نفر دوم فرشته ترکاشوند
نفر سوم هانیه پارسیان
برگزیدگان بخش پوشش آقایان
نفر اول فرشته ضرغامی مهر
نفر دوم میترا تمجیدی
نفر سوم روزبه فهیمی
برگزیدگان بخش مانتوی مشاغل
مرضیه آقا رضایی مهابادی به عنوان نمونه موفق انتخاب شد.
در بخش مانتوی مدارس هیچ طرحی شایسته تقدیر و برگزیده انتخاب نشد
سعید مظاهری هم در بخش منتخب مردمی برگزیده شد.
در پایان مراسم از ژورنالها و مقالات جشنواره رونمایی شد