به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۲۲:۳۶
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۲۷ ساعت ۰۹:۴۰
کد مطلب : ۳۵۸۹۱۳

۵ ماده که باید به وعده‌های غذایی اضافه کنید

۵ ماده که باید به وعده‌های غذایی اضافه کنید
گروه علمی:  در تابستان، زمانی که بازار‌های محصولات عرضه شده کشاورزان و سوپرمارکت‌ها مملو از محصولات تازه هستند به راحتی می‌توانید رژیم غذایی خود را با میوه‌ها و سبزیجات مقوی پر کنید. با این وجود، با سرد شدن هوا ممکن است فکر کنید محصولات غذایی دیگر جذابیت پیشین را ندارند. با این وجود، اگر دقیق‌تر نگاه کنید در تمام طول فصل پاییز و زمستان گزینه‌های زیادی وجود دارند که خوشمزه هستند و حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری می‌باشند که با پیری سالم‌تر مرتبط هستند.در ادامه به پنج ماده غذایی اشاره می‌کنیم که برای شما مفید بوده و به منظور استفاده در وعده‌های غذایی سالم پاییزی عالی هستند:
 
۱-گلابی
خوردن یک گلابی بزرگ ۷ گرم فیبر برای‌تان فراهم می‌سازد. دریافت فیبر کافی نه تنها به تنظیم روده و سالم نگه داشتن دستگاه گوارش شما کمک می‌کند بلکه برای تنظیم قند خون و کاهش کلسترول نیز مفید است. هم چنین، نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند که رژیم‌های غذایی سرشار از فیبر با کاهش خطر ابتلا به سرطان، بیماری قلبی، دیابت و زوال شناختی مرتبط هستند.برای خوردن آسان گلابی آن را به شکل خام و به صورت برش خورده به سالاد اضافه کرده یا با کمی دارچین برای یک دسر شیرین پخته شده بدون شکر استفاده کنید. برای به حداکثر رسانی مصرف فیبر آن گلابی را با پوست میل کنید.

۲-گل کلم
گل کلم و سایر سبزیجات چلیپایی (مانند کلم بروکلی، کلم بروکسل و کلم) حاوی فیبر، آنتی اکسیدان‌ها و مواد شیمیایی منحصر به فردی به نام گلوکوزینولات هستند که می‌توانند خاصیت ضد سرطانی داشته باشند. نتیجه مطالعه‌ای صورت گرفته در سال ۲۰۲۱ میلادی که در نشریه Annals of Oncology منتشر شد نشان داد در افرادی که دست کم یک بار در هفته از این سبزیجات استفاده می‌کنند خطر ابتلا به انواع مختلف سرطان کاهش یافته بود. می‌توانید کل کلم را بخار پز کنید.

۳-کدو حلوایی
حاوی مقادیر زیادی بتاکاروتن است آنتی اکسیدانی که بدن آن را به ویتامین آ تبدیل می‌کند. بتاکاروتن برای حفظ بینایی به ویژه دید در شب ضروری است و هم چنین برای قوی نگه داشتن سیستم ایمنی بدن شما مهم می‌باشد. می‌توانید آن را در مایکروویو قرار دهید و بگذارید خنک شود تا پوست آن را راحت‌تر جدا کنید. سپس می‌توانید آن را از وسط نصف کنید و در تابه‌ای با مقدار کمی آب یا روغن بپزید. پس از آن می‌توانید آن را به شکل مکعبی خرد کرده، له کنید یا به صورت پوره به سوپ و سس اضافه کنید.

۴-چغندر
حاوی آنتی اکسیدان‌ها از جمله بتالائین است و خاصیت ضد التهابی دارد. چغندر هم چنین سرشار از نیترات است که نتایج پژوهش‌ها نشان داده ممکن است به گشاد شدن عروق خونی و بهبود جریان خون کمک کند. تفت دادن چغندر شیرینی طبیعی آن را نشان می‌دهد.

۵-گردو
خوردن ۲۸ گرم (۱ اونس) گردو در روز برای دریافت اسید‌های چرب اسید آلفا - لینولنیک (ALA) نوعی چربی امگا ۳ سالم و مفید برای قلب تان کافی است و جایگزینی خوب از پروتئین گیاهی به جای پروتئین حیوانی محسوب می‌شود چرا که فاقد چربی‌های اشباع شده در پروتئین حیوانی است.
برچسب ها: تغذیه سالم
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها