گروه علمی: داده های مطالعه جدید متخصصان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه مینهسوتا نشان میدهد: افزودن حدود یک مشت گردو به رژیم غذایی در طول روز میتواند با فوایدی برای کیفیت کلی رژیم غذایی مرتبط باشد و سلامت را در کنار روند پیری ارتقاء دهد.متخصصان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه مینهسوتا طی یک مطالعه ۲۰ ساله روی بیش از 3000 زن و مرد سیاهپوست و سفیدپوست ۱۸ تا ۳۰ ساله دریافتند شرکتکنندگانی که در نوجوانی و جوانی به طور منظم گردو مصرف کرده بودند، در سنین بالاتر فعالیت بدنی بیشتر، رژیم غذایی با کیفیتتر و قلب سالمتری داشتند.
متخصصان اشاره میکنند که توضیح احتمالی برای نتایج میتواند بهدلیل ترکیب منحصربهفرد مواد مغذی موجود در گردو و تأثیر آنها بر سلامت باشد.گردو تنها آجیل درختی است که منبع عالی امگا ۳ آلفا لینولنیک اسید است. تحقیقات نشان میدهد آلفا لینولنیک اسید ممکن است در سلامت قلب، سلامت مغز و پیری سالم نقش داشته باشد. علاوه بر این، دو عدد گردو حاوی انواع مواد مغذی مهم دیگر برای حمایت از سلامت کلی بدن است.
گردو همچنین انواع آنتیاکسیدانها از جمله پلیفنولها را به بدن میرساند. بهطورکلی، متخصصان، این نتایج را گزارش کردند:مصرفکنندگان گردو از نظر فعالیت بدنی، نمرات بالاتری نسبت به مصرفکنندگان سایر انواع آجیل و کسانی که اصلا آجیل مصرف نمیکردند، داشتند. در مقایسه با مصرفکنندگان سایر انواع آجیل، خوردن گردو با شاخص توده بدنی پایینتر، دور کمر کمتر، فشار خون پایین و سطح تریگلیسیرید خون پایینتر همراه بود همچنین مصرف گردو با افزایش وزن کمتر در طول دوره مطالعه همراه بود.
در مقایسه با مصرفکنندگان آجیلهای دیگر، مصرفکنندگان گردو بهطور قابلتوجهی غلظت گلوکز خون ناشتای کمتری داشتند، درحالی که مصرفکنندگان سایر آجیلها، کلسترول LDL بالاتری داشتند. در ضمن متخصصان دریافتند که گنجاندن گردو در رژیم غذایی در دوران بزرگسالی با افزایش کیفیت کلی رژیم غذایی در مقایسه با مصرفکنندگان سایر آجیلها ارتباط دارد.به گزارش مدیکال اکسپرس، تغییرات شگفتانگیز و سالم در الگوی غذایی مصرفکنندگان گردو نشان میدهد که گردو ممکن است بهعنوان پلی برای کمک به افراد در ایجاد عادات غذایی سالم عمل کند.