گروه اقتصادی: علی بهرهمند رئیس اتحادیه دارندگان قنادی،گفت: تعیین قیمت شیرینی بر اساس مواد استفاده شده و در اختیار واحد صنفی است. البته اتحادیه نیز بر آن نظارت خواهد داشت.به گزارش ایسنا، علی بهرهمند با بیان اینکه بعد از حذف ارز ترجیحی و افزایش قیمت مواد اولیه برای شیرینی قیمت مصوبی تعیین نمیشود، گفت: تعیین قیمت شیرینی بر اساس مواد استفاده شده و در اختیار واحد صنفی است. البته اتحادیه نیز بر آن نظارت خواهد داشت.
وی در پاسخ به اینکه اتحادیه بر چه اساسی این نظارت را انجام میدهد؟ افزود: بازه قیمت مشخصی تعیین شده است که برای شیرینیتر هر کیلو ۱۲۰ تا ۱۶۰ هزار تومان، زبان و پاپیونی ۱۱۰ تا ۱۳۰ هزار تومان و دانمارکی نیز ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تومان بوده و بر این اساس نظارت صورت میگیرد و تشخیص کیفیت و قیمت با بازرس اتحادیه است.
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران با بیان اینکه برای شب یلدا، شیرینی افزایش قیمتی نخواهد داشت، گفت: آرامش در بازار حاکم است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.،