گروه علمی: بسیاری از مطالعات نشان داده اند که بین مصرف گوشت قرمز و بیماری های قلبی-عروقی و سرطان ارتباط وجود دارد.
گزارش بهداشت نیوز، مصرف گوشت قرمز در حد مجاز یعنی هفته ای 2 تا 3 بار احتمال ابتلاء به بیماری های قلبی-عروقی را افزایش نمی دهد. نتایج یک متاآنالیز بر روی 36 کارآزمایی بالینی شامل 1803 فرد شرکت کننده در کارآزمایی ها حاکی از این است که جایگزین کردن گوشت قرمز با پروتئین های گیاهی مانند حبوبات، سویا و مغزها (nuts) باعث کاهش کلسترول و تری گلیسرید (چربی های) خون و پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی می شود. به همین علت، توصیه شده که از رژیم های غذایی گیاهی و مدیترانه ای که مقادیر زیادی پروتئین های گیاهی دارند استفاده شود.