گروه سياسي-رسانهها: سايت پارسینه نوشت: هنوز از یادها نرفته است که اواخر سال 92 گفت و گوی تلویزیونی روحانی با مردم جنجال آفرین شد و انتشار خبرنامه رئیس سازمان صدا و سیما به شورای نظارت بر صداو سیما، آن هم بلافاصله بعد از پایان گفت و گوی تلویزیونی رئیس جمهور، نشان از آغاز اختلافی عمیق بین دولت و صدا و سیما داشت.
اختلافی که ضرغامی مبنایش برای آغاز آن را «استقلال» رسانه ميخواند و مشاوران رئیس جمهور،عملکرد ضرغامی در قبال دولت سابق و ˈمحمود احمدی نژادˈ را روی میز محاکمه افکار عمومی ميآورند و از حق دولت برای حضور مجری مد نظر آنها در گفت وگوهای رئیس جمهور دفاع کنند.
ماجرا اما به تمایل دولت برای حضور سپانلو مجری زن گزارش صد روزه رئیس جمهور در کنار روحانی نژاد خبرنگار صدا و سیما باز ميگشت که این امر با مخالفت مدیران صداو سیما مواجه ميشود و آنان از قطع همکاری این مجری با تلویزیون سخن ميگویند. در نهایت انتخاب پوریامین مجری قدیمی رادیو و تلویزیون موجب ایجاد تاخیر در پخش این برنامه ميشود.
شبکههاي اجتماعی واکنش منفی به تصمیم ˈعزت الله ضرغامیˈ داشتند، رسانههاي اصلاح طلب هم با پر رنگ کردن این موضوع، عملکرد رئیس رادیو و تلویزیون را زیر سوال بردند. اصولگرایان هم از بیش تر عذرخواهی رئیس جمهور از مردم در خصوص کاستیهاي سبد کالا را برای مخاطبان خود پر رنگ کردند. حالا اما با جدی شدن تصمیم دولت برای حذف یارانه پر درآمدها و تبلیغ دولتیها برای حذف یارانه نقدی، دولت یازدهمیها از عملکرد صدا و سیما در این خصوص گله دارند.
بنا بر گفته نزدیکان دولت، صدا و سیما با تبلیغات تحریک آمیز و پخش مکرر و جهت دار سخنان رییس جمهور در مورد یارانه، ضمن تلاش برای ثبت شعار «انصراف از یارانه» به نام رییس جمهور، درصدد است محبوبیت روحانی را برابر با «تعداد انصراف دهندگان از یارانه» معرفی کرده و از این نگرانی و برخی مخالفتهاي مردم با ایده «نه به یارانه»، نهایت بهره برداری را کرده تا به نتایج دلخواه خود برسد.
گفته شده تماسهاي مکرری از سوی نزدیکان و مشاوران رییس جمهور با ضرغامی، معاونان و حتی خبرنگاران این سازمان و همچنین مسوول برخی رسانههاي ضددولت گرفته شده و صراحتا از آنان خواسته شده از چنین اقدامی جلوگیری کنند و اجازه ندهند منافع ملی و ملت، فدای منافع گروهی برخی جریانهاي خاص شود! این خبر را اما ˈمحمدرضا صادقˈ مشاور رسانهیی رییس جمهور نیز تایید کرده و گفته است: با رییس، معاونین و حتی خبرنگاران این سازمان تماس گرفته و خواستار توجه بیشتر به این موضوع شدهایم.
از سوی دیگر نیز، به گفته دولتیها برخی برنامههاي ارائه شده در رادیو که در آن انواع فشارهای احتمالی دولت برای انصراف از یارانهها به روشهاي غیراصولی با صراحت بیان ميشود جز اینکه به بدگمانی شهروندان منجر شود، فایده یی ندارد. به این ترتیب به نظر ميرسد اختلاف دولت با صدا و سیما روز به روز جدی تر ميشود و باید منتظر ماند و دید پایان این اختلافات چگونه رقم ميخورد؟