گروه سلامت: حتما شما هم شنیدهاید برخی از مواد غذایی را نباید با هم مصرف کنید. اما دلیل آن چیست؟
به گزارش منیبان؛ طبق نظر و گفته متخصصین طب سنتی مواد غذایی باید با مصلحشان مصرف شوند. مصرف همزمان برخی مواد غذایی میتواند باعث دل درد و آسیب به بدن شود. در این مطلب به بررسی مصلح ماست و خیار ، عدسی و مواد غذایی که نباید باهم ترکیب کنید میپردازد.حتما شما هم هشدارهایی درباره مصرف همزمان برخی از مواد غذایی مانند خربزه و عسل شنیدهاید. مصرف همزمان خربزه و عسل میتواند باعث دل درد و آسیب به بدن شود.
مصلح عدسی
در طب ایرانی توصیه میشود که مواد غذایی با مصلحاتشان مصرف شوند؛ به طور مثال برخی از ما عادت کردهایم غذای عدسی را با گلپر مصرف کنیم و این عادت فراتر از آن که برای طعم غذا باشد به علت آن است که گلپر مصلح عدسی است.
مصلح ماست و خیار
مثال دیگری که میتوان از آن یاد کرد مصرف ماست و خیار به همراه نعناع است. نعناع میتواند اصلاح کننده طبع سرد ماست و خیار باشد و طبع معتدلی ایجاد کند.
این خوراکیها را با هم نخورید!
همزمانی مصرف برخی مواد غذایی کنار هم از سوی طب ایرانی نهی شده است. دیدگاه حکمای طب ایرانی حاکی از آن است که ترکیب دو ماده غذایی کنار یکدیگر میتواند برای بدن کیفیت نامناسبی ایجاد کند. در متون قدیمی طب ایرانی به این موارد اشاره شده است و اگر بخواهیم به زبان امروزی به آن اشاره کنیم باید ترکیب موادی را که مصرف آنها کنار هم نهی شده است را بررسی کنیم.
خربزه با عسل
مصرف ماهی به همراه تخم مرغ یا خربزه به همراه عسل، نمونههایی از مواد خوراکی است که طبق نظر طب ایرانی نباید کنار هم مصرف شوند. تجربه نشان داده خوردن همزمان این مواد غذایی میتواند باعث ایجاد دل درد شده و به بدن ضرر برساند.