به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۳ - ۰۸:۵۲
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۲۳ ساعت ۱۴:۲۰
کد مطلب : ۴۰۳۵۴۸

هرگز با نان داغ این کار را نکنید

هرگز با نان داغ این کار را نکنید
گروه سلامت:یک متخصص تغذیه با بیان اینکه نان داغ در کیسه‌های پلاستیکی سبب تولید حرارت می‌شود، گفت: هنگام خرید نان تازه آن را در کیسه‌های پلاستیکی قرار ندهید.به گزارش ایلنا، محمدحسین عزیزی افزود: حرارت در کیسه‌های پلاستیکی سبب تعریق کیسه و کپک زدن نان می‌شود.
 
 
وی درباره ظروف پلاستیکی بیان کرد: پلاستیک از مواد نفتی و پتروشیمی تولید می‌شود به همین دلیل در شرایط تماس با مواد داغ و اسیدی ماده‌ای به نام مونومر (مولکول‌های کوچکی که تعدادی اتم را در یک ردیف دربر می‌گیرد) بوجود می‌آید که این مواد در درازمدت ممکن است خطرناک و سرطان‌زا باشد.عزیزی در ادامه افزود: تولید مواد مانومر در کیسه و تماس با نان باعث ایجاد بیماری‌هایی همچون ریوی و اختلال گوارشی می‌شود و سیستم‌های عملکردی بدن افراد را مختل می‌کند.وی در پایان اظهار داشت: بهتر است بجای کیسه پلاستیکی از پارچه استفاده کنید، البته از پارچه‌های ساده نه رنگی زیرا رنگ‌های بکار برده شده در آنها نیز شیمیایی است.
برچسب ها: نان داغ
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها