به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۲۲:۳۶
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۱۶ ساعت ۰۹:۲۰
کد مطلب : ۴۰۸۱۱۵

نوشیدنی هایی که حافظه را تقویت می کنند

نوشیدنی هایی که حافظه را تقویت می کنند
گروه علمی: یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که در این صورت، شاید در رژیم غذایی خود به میزان بیشتری از  گیلاس نیاز داشته باشید.پژوهشگران دریافته‌اند که افرادی که رژیم غذایی‌ آن‌ها حاوی مقدار کمی فلاوانول - ماده‌ای که در برخی غذاها یافت می‌شود- بوده است، پس از سه سال مصرف مکمل‌های فلاوانول، به حافظه بهتری دست یافتند.
 
گانتر کوهنل، از نویسندگان این مقاله و استاد علوم تغذیه در دانشگاه ریدینگ در بریتانیا، می‌گوید: «این نتایج هیجان‌انگیزند، زیرا نشان می‌دهند که مقدار بهینه‌ای از فلاوانول‌ها در رژیم غذایی وجود دارد.»به گفته متخصصان چای سیاه و سبز، شکلات تلخ، لوبیا، کلم‌پیچ، شاهی، پیاز و میوه‌هایی مانند گیلاس، شاه‌توت، انگور سیاه و سیب، مقادیر مفیدی از فلاوانول دارند.

پژوهشگران از بیش از سه هزار و ۵۶۲ فرد سالمند خواستند که مکمل ۵۰۰ میلی‌گرمی فلاوانول (یا دارونما) را به صورت قرص به مدت سه سال مصرف کنند. همچنین، با استفاده از آزمون‌های مجازی حافظه کوتاه‌مدت، حافظه آن‌ها به شکل سالانه آزمایش شد.علاوه‌بر این، برای تعیین سطح فلاوانول‌، هم در ابتدای دوره مطالعه و هم به صورت سالانه، از ادرار شرکت‌کنندگان نمونه‌برداری شد.در افرادی که در آغاز دوره بررسی، میزان زیادی فلاوانول در رژیم غذایی خود داشتند، حتی با مصرف مکمل‌های فلاوانول هم بهبود خاصی در حافظه آن‌ها مشاهده نشد.
برچسب ها: تقویت حافظه
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها