گروه سلامت: کوفته مرغ یک تنوع است برای کوفتهها و یک امکان خوب برای کسانی که نمیتوانند گوشت قرمز بخورند.البته روش تهیهاش هم با بقیه خانواده کوفتهها کمی متفاوت است. ظهر یک روز بهاری کوفته مرغ میچسبد.
مواد لازم
یک کیلوگرم گوشت سینه مرغ
۴ عدد تخم مرغ
یک پیمانه آرد نخودچی
۲ ق س ترخون
۳ ق س کره
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه دارچین و... به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
سینه مرغ را آبپز کنید. بعد از سرد شدن، استخوانهای آن را جدا کرده، با کره و ترخون تفت دهید. بعد گوشتها را دوبار چرخ کنید. سپس دو عدد تخممرغ را همراه نمک، فلفل و زردچوبه و دیگر ادویههای دلخواه به گوشت چرخکردهافزوده، ورز دهید. در مرحله بعد آرد نخودچی و دو تخم مرغ باقیمانده را هم اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد کاملا یکدست شود و خودش را بگیرد. به اندازه یک نارنگی از مواد را برداشته با دست شکل دهید و در ماهیتابه در روغن داغ و با حرارت ملایم سرخ کنید.
سُـس
ابتدا پیاز را خلالی ریز کرده، در ظرف مناسب با مقداری کره تفت دهید. سپس آرد را به آن افزوده، کمی تفت دهید تا طلایی شود. در پایان یک پیمانه آب، رب گوجه فرنگی و ترخون را هم به آن اضافه کنید. چند جوش که زد حرارت را کم کرده کوفتهها را داخل سس بگذارید تا با حرارت کم، جا بیفتد.
مواد لازم سس
۲ ق س کره
یک ق س آرد
۲ ق س رب گوجه فرنگی
یک عدد پیاز
یک پیمانه آب
یک ق غ ترخون(اختیاری)
فوتوفن
میزان شلی و سفتی خمیر را با اضافه کردن کره، تخم مرغ و آرد نخودچی میتوانید تنظیم کنید.