گروه سياسي: در حاليكه پس از 8 ماه مشخص شده است طرح سئوال، تذكر و تهديد به استيضاح وزيران دولت روحاني در تاريخ مجلسهاي شوراي اسلامي ركوردشكن شده است اين روند همچنان توسط يك گروه 20-10 نفره از مجموع 290 نماينده مجلس ادامه دارد و شان مجلس را به زير سئوال برده است.
اين در حاليست كه به اذعان مجيد انصاري (معاون پارلماني رياستجمهوري) و بسياري از نمايندگان باسابقه مجلس نهم و حتي آقاي لاريجاني و باهنر، اغلب طرح سئوالهاي 8 ماهه اخير توسط عدهاي نماينده مشخص و شناخته شده بوده عمدتا خارج از چهارچوب قانوني و حوزه وظايف وزيران بوده است. در واقع نمايندگان گروه پايداري (حاميان احمدينژاد و جليلي) با سئوالات هر روزه خود شان و جايگاه مجلس را به چالش كشيده و از اين طريق فقط سعي دارند شكست خود در انتخابات گذشته را با اين روش، التيام بخشند.
اين در حاليست كه مجيد انصاري (معاون پارلماني رييسجمهور) كه خود 7 دوره كامل نماينده مجلس بوده بايد دست به اقدام عملي زده و اجازه ندهد وزيران بابت سئوالات بي ربط و خارج از حوزه وظايف پايداريهاي دلواپس! هر روزه روانه مجلس شوند. اين روند اشتباه و انتقام گيرانه كه حتي رييس مجلس هم نسبت به تداوم آن به افراطيون هشدار داده بايد هرچه زودتر قطع شود. در حال حاضر، چرا بايد صحن مجلس به محله برو بياي وزيراني تبديل شود كه ميخواهند خرابي و افتضاحات 8ساله به بار آمده توسط دوستان همين سئوالكنندگان را اندكي ترميم نمايند و...؟
لذا نبايد اجازه داد امثال رسايي، كريمي قدوسي، حسينيان، كوچك زاده و آقامحمدي و... كه 8 سال دوره احمدينژاد، فقط ثناگو و مجيزگوي اقدامات ويرانگر دولت او بودند حالا اينگونه و به راحتي و به خاطر راي منفي ملت به سياستهاي 8 ساله رفقاي آنها، شان و جايگاه مجلس را اينگونه بي ارزش نموده و از سوي ديگر به زعم خود خون به دل وزيران آقاي روحاني كنند.
به نظر ميرسد شخص رييسجمهور و همچنين معاون پارلماني ايشان از همين امروز با بررسي حقوقي، سئوالات نمايندگان و خصوصا نمايندگان پايداري، در صورتيكه تشخيص بدهند اين سئوالات خارج از حوزه وظايف و مسئوليتهاي وزيران باشد به هيچ وجه اجازه رفتن آنان به مجلس را ندهند. نهايتش تهديد به استيضاح است كه باز هم اين طيف اقليت، هيچ كاري از پيش نخواهد برد و بيش از گذشته به افكار عمومي اثبات خواهد نمود كه اين عده دلواپس چه اموري هستند!
براي مثال به همين دو مورد تازه (ديروز سهشنبه) سئوالات پايداريهاي دلواپس! از دو وزير در مجلس توجه كنيد تا دريابيد نمايندگان سئوال كننده آيا دلواپس منافع ملت ايران هستند يا منافع گروهي و باندي خود. با اين توضيح كه ديروز و همزمان با كميسيونها وزير خارجه هم در صحن علني به سئوال كريمي قدوسي اين نماينده هميشه پايدار حامي احمدينژاد و جليلي، پاسخ داد.
سوال از وزیر علوم به دلیل لغو سخنرانی جلیلی!
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: بنده از پاسخ وزیر علوم در خصوص علت لغو سخنرانی سعيد جلیلی در دانشگاه آزاد قانع نشدم و حیطه سئوالم، ملی تشخیص داده شد که در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی طرح خواهد شد. قاسم جعفری در گفتگو با مهر در خصوص جلسه کمیسیون آموزش و تحقیقات با حضور وزیر علوم گفت: در این جلسه از وزیر علوم در خصوص علل لغو سخنرانی جلیلی در دانشگاه آزاد واحد بجنورد سئوال کردم. سئوال این بود که به چه دلیل اجازه ندادند او سخنرانی کند حال آنکه بسیاری از چهره های سیاسی که مثل روز روشن است که حضور آنها در دانشگاه موجب بر هم خورد جو دانشگاه می شود مجوز سخنرانی دارند.
نماینده بجنورد ادامه در مجلس ادامه داد: وزیر علوم معتقد بود که دانشگاه آزاد زیر مجموعه این وزارتخانه نیست و ایشان نمی تواند پاسخگوی عملکرد این دانشگاه باشد اما اعضای کمیسیون معتقد بودند که مدیریت یکپارچه در وزارت علوم وجود دارد. در پایان بنده از پاسخ فرجی دانا قانع نشدم و حیطه سئوال ملی تشخیص داده شد که در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی طرح می شود.
پاسخ های وزیر اطلاعات کریمی قدوسی، رسایی و زاکانی را قانع نکرد
حجتالاسلام علوی، وزیر اطلاعات عصر ديروز میهمان جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بود که سئوال کنندگان از پاسخ های وی قانع نشدند.
در این جلسه ابتدا سوالات نمایندگان از وزیر اطلاعات مطرح شد، افزود: سوال اول مربوط به زاکانی، نماینده تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر بود. سوال زاکانی در مورد علت عدم محافظت درست از دانشمندان هستهای به ویژه گرفتن محافظان از برخی عناصر موثر آنها بود که وزیر اطلاعات در پاسخ گفت: وزارت نه مسوول حفاظت و نه مسوول تعیین سطح حفاظتی است. این تصمیمات در مرجع دیگری صورت میگیرد و سطوح آن تشخیص داده میشود و ابلاغ و اعمال میشود. ما یک عضو در آن مرجع هستیم. تغییر سطوح حفاظتی هم به جایگاه افراد برمیگردد. وقتی شخصی تا دیروز وزیر بوده و حالا نیست، طبیعی است که سطح حفاظتی او تغییر میکند. ما به عنوان وزارت اطلاعات نظرات و تهدیدات امنیتی در حوزه مذکور را منعکس کردهایم. در پایان سخنان علوی، سوالکننده از پاسخ وزیر قانع نشد.
رسایی سوال کننده بعدی بود و سوال کرد که فردی که در جلسه 20 /12/ 92 در ملاقات جمعی از نمایندگان با وزیر اطلاعات و معاونان ایشان در محل هیات رییسه مجلس حضور داشت و وزیر از معرفی وی خودداری کرد، چه کسی بود و تابعیت چه کشوری را داشت؟ چه کسی متن پیاده شده این جلسه را به شکل تحریف شده در اختیار رسانهها قرار داده است که علوی در پاسخ گفت: اولا بنده فرد مذکور را معرفی کردم و گفتم ایشان صابریان است. تابعیت ایران را دارد و غیر از کربلای معلی به هیچ کشور خارجی هم نرفته است. وی از دوستان رسانهیی اینجانب است. جلسه مذکور هم نه جلسه کمیسیون بوده و نه محرمانه بوده و آمدن فردی همراه وزیر در چنین جلسهای نه ممنوعیت داشته و نه ضرورت هم داشته که معرفی شود. خبر منعکس شده اصلا تحریف شده نیست و اگر تحریف شده، مطابق قانون اقدام کنید و علیه نشریه تحریف کننده شکایت کنید. رسایی از پاسخ وزیر قانع نشد.
سوال سوم از طرف کریمی قدوسی مطرح شد. وی سوال کرد چرا از ملاقات مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با محکومان حوادث 88 جلوگیری نکردید؟ آیا نمیتوانستید از حاشیهسازیهای این گونه که از موانع تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی است جلوگیری کند؟ که وزیر اطلاعات در پاسخ گفت؛ این که انتظار باشد که وزارت برود و عملیات کند و جلوی کسی را بگیرد، انتظار درستی نیست. ما گزارش و اخبار لازم را دادهایم و تصمیمگیری با نهادهای دعوت کننده و مجری است. ما گزارش دادهایم و تماس را هم قبل و هم بعد از ملاقات کذایی گرفتهایم و اقدام خود را انجام دادهایم که کریمی قدوسی نیز از پاسخ وزیر قانع شد.
سوال چهارم هم از طرف کریمیقدوسی مطرح شد، وی سوال کرد که اقدامات شما در جلوگیری و برخورد با مصادیق تهدیدات امنیت ملی کشور چه بوده است؟ وی سوال خود را در 21 بند مکتوب ارائه کرد. وی گفت که جنابعالی هم عضو شورای عالی امنیت ملی هستید و هم وزیر اطلاعات و جنابعالی مسوول هستید که علوی در پاسخ گفت: اغلب بندهای سوال از 21 بند ارتباطی با وزارت اطلاعات ندارد که وزارت پاسخگو باشد ولی وزارت در چارچوب وظایف اقدامات خود را در بهترین شکل انجام داده است. پس از توضیحات وزیر، کریمی قدوسی از توضیحات قانع نشد!!