به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۲۲:۳۶
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۲۹ ساعت ۱۳:۴۰
کد مطلب : ۴۱۰۹۰۱

توصیه‌هایی برای پیشگیری از گرمازدگی

توصیه‌هایی برای پیشگیری از گرمازدگی
گروه سلامت:رئیس مرکز بهداشت خوزستان با تاکید بر استحمام مکرر و نوشیدن مستمر آب در روزهای گرم، گفت: در این روزها از خروج سالمندان، کودکان و بیماران قلبی عروقی به بیرون از ساختمان ممانعت شود و در صورتی که فردی مجبور به فعالیت در محیط باز است تعداد دفعات استراحت و فاصله انداختن بین کار حتما رعایت شود.

دکتر پژمان بختیاری‌نیا با اشاره به افزایش دما و گرمای هوا در خصوص چگونگی پیشگیری از گرمازدگی اظهار کرد: در این شرایط دمایی باید از حضور در فضای آزاد و پیاده‌روی طولانی مدت و فعالیت‌های فیزیکی زیر نور خورشیدخودداری و در صورت حضور در فضای آزاد، از کلاه‌های سایبان‌دار و لباس‌های نخی با رنگ روشن استفاده شود.

وی با تاکید بر استحمام مکرر و نوشیدن مستمر آب، افزود: در فضای آزاد حتما باید از عینک آفتابی استاندارد و کرم ضد آفتاب مناسب برای پیشگیری از آفتاب‌سوختگی استفاده شود.رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: در این روزها از خروج سالمندان، کودکان و بیماران قلبی عروقی به بیرون از ساختمان ممانعت شود و در صورتی که فردی مجبور به فعالیت در محیط باز است تعداد دفعات استراحت و فاصله انداختن بین کار حتما رعایت شود.
 
وی با بیان اینکه شهروندان نباید کودکان خود را در روزهای گرم در اتومبیل تنها بگذارند، عنوان کرد: بیرون از منزل از آشامیدن آب‌هایی که از سلامت آن‌ها اطمینان ندارند پرهیز شود و حتما هنگام خروج از منزل، آب‌های بسته‌بندی استاندارد همراه برده شود. از یخ‌هایی که روی سطوح آلوده و در تماس با دست افراد مختلف قرار گرفته‌اند، استفاده نکنید و از آشامیدن آب‌های مخصوص فضای سبز خودداری شود زیرا دارای میکروب‌های بیماری‌زا هستند.

بختیاری‌نیا گفت: باید از تهیه و خرید انواع فالوده، شربت و نوشیدنی‌های خنک از فروشندگان دوره‌گرد خودداری و از بستنی‌های پاستوریزه صنعتی به جای بستنی سنتی استفاده شود. همچنین از خرید آبمیوه در بطری‌های بسته‌بندی فاقد مجوز بهداشتی، به علت استفاده از رنگ و اسانس غیرمجاز اکیداً خودداری شود.وی عنوان کرد: توصیه می‌شود در آشامیدنی‌های روزانه از خاکشیر، تخم شربتی و آبلیمو استفاده شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز با تاکید بر لزوم پیشگیری از مسمومیت غذایی در فصل تابستان بیان کرد: با توجه به فساد سریع مواد غذایی در شرایط گرم، از خرید هر نوع ماده غذایی از دست‌فروشان خودداری کنید. فست فودها نیز از دکه‌های خیابانی تهیه نشود زیرا فاقد یخچال برای نگهداری مواد غذایی اولیه هستند. غذاهای پخته شده گرم نیز باید تنها تا دو ساعت پس از پخت مصرف شوند.وی عنوان کرد: توصیه می‌شود در سفرهای تابستانه از غذاهایی که در آن تخم مرغ یا مواد با پایه شیر مثل سس مایونز به کار رفته است، استفاده نشود. با توجه به خطر ابتلا به انواع عفونت‌های گوارشی و پوستی نیز از شنا  کردن در کانال‌های روباز آب خودداری شود.
برچسب ها: گرمازدگي
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها