گروه فناوري: عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، از تلاش کارگروه متبوعش برای طراحی نرم افزاری هوشمند جهت مسدود کردن صفحات با محتوای مجرمانه خبر داد و گفت: تا زمانی که مشابه واتسآپ و ابزارهای ارتباطی اینچنینی در داخل تولید نشود، روند فیلترینگ این نرمافزارها متوقف است.
محمدعلی اسفنانی در گفت وگو با خانه ملت، از تلاش کارگروه متبوعش برای طراحی نرم افزاری هوشمند جهت مسدود کردن صفحات با محتوای مجرمانه خبر داد وگفت: دلیل فیلتر کردن برخی برنامه ها در فضای مجازی فقدان نرم افزاری هوشمند برای شناسایی صفحات مجرمانه است.
نماینده فریدن، فریدونشهر و چادگان در مجلس با یادآوری انتصاب رئیس کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه از سوی مقام معظم رهبری به عضویت شورای عالی فضای مجازی، افزود: باید دید که با این انتصاب جدید رویکردها در رابطه با چگونگی ادامه جلسات این کارگروه به چه نحوی خواهد بود هر چند که بعد از انتصاب وی در شورا هنوز جلسه ای تشکیل نشده است.
این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر اینکه روند فیلترینگ واتس آپ در حال حاضر متوقف شده است، تصریح کرد: فیلتر واتسآپ و فضاهای جدید نیازمند کار کارشناسی بیشتر و همچنین درنظر گرفتن نبود نرمافزار اینچنینی در داخل کشور است. وی درباره زمان رفع فیلتر فیسبوک، گفت: در حال حاضر موقعیتی برای رفع فیلتر فیسبوک وجود ندارد.
اسفنانی ادامه داد: محتوای مجرمانه در فضای فیسبوک به اندازهای زیاد بوده که نمیتوان اوراق و صفحات خاصی از آن را فیلتر کرد. هر زمان که بتوان فیلترینگ را به صورت هوشمند انجام داده و امکانات فنی را فراهم کرد احتمال رفع فیلتر فیسبوک وجود دارد. وی با بیان اینکه برخی افراد صلاحیت اظهارنظر درباره فیلیر یا فیلتر نکردن برخی نرمافزارها را ندارند، گفت: کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه بهترین مرجع برای رسیدگی به محتوای فضاهای مجازی است.
عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، ادامه داد: کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه به دلیل داشتن کارشناسان متعدد که دائم در حال رصد صفحات مختلف فضای مجازی هستند و با سراسر کشور مکاتبه دارند به طور طبیعی اشراف و احاطه کامل به اهم صفحات دارند.