به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۵ - ۱۸:۳۵
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۱۵ ساعت ۱۲:۲۱
کد مطلب : ۴۲۰۳۰۰
با دولتی روبرو هستیم که برنامه‌اش روزمرِگی است

بخش زیادی از مردم به طبقه فقیر جامعه پیوسته اند

بخش زیادی از مردم به طبقه فقیر جامعه پیوسته اند
گروه اقتصادی: دولت در حالی مهیای ورود به سال سوم دولت داری می‌شود که کشور در حوزه‌های مختلف با بحران مواجه است.به گزارش اقتصاد24،طی سال‌های اخیر بحران اقتصادی به قدری ملموس است و اصلاح ناپذیر به نظر می‌رسد که طاقت بخش کثیری از جامعه طاق شده است. در واقع دولتی‌های دولتِ سیزدهم بعد از دو سال هنوز نمی‌دانند در چه موقعیت خطیر و مهمی قرار دارند و بنابراین، در شرایطی که احتیاج به برنامه‌های مدون و کارشناسی داریم، اساساً هنوز به درک صحیحی از بحران موجود نرسیده اند.

البته اگر بحران را هم متوجه شوند، به قدری از تخصص و تجربه محروم اند که بعید است بتوانند گرهی از گره‌های موجود را باز کنند. در نتیجه با مردمی مواجهیم که روز به روز ناامیدتر و سرخورده‌تر می‌شوند.منصور حقیقت‌پور نماینده سابق مجلس شورای اسلامی  در این رابطه اظهار داشت: مردم در شرایطی برای تأمین مایحتاج اولیه خود مشکلات زیادی دارند که سیستم اجرایی کشور معضلات بیشماری دارد. در واقع بی نظمی، به حاشیه رفتن شایسته سالاری و ... مواردی است که توسعه اقتصادی در ایران را به امری محال بدل کرده اند. امیدوارم شرایطی پیش بیاید که کار‌ها بر روال منطقی صورت بگیرند، بلکه بتوانیم چاله‌های اقتصادی را پر کنیم. به هرحال تداوم این وضعیت غیرقابل تحمل و البته هزینه ساز است.

این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه گفت: ما منابع زیر زمینی بسیار فراوانی داریم که بسیار بِکر است. ما امروز سرزمین‌های حاصلخیر و آب فراوان داریم که «رونق کشاورزی» را برای ما محقق می‌کند. با این توضیح که رونق کشاورزی می‌تواند بسیاری از مشکلات ما را رفع کند. البته محدودیت‌های ابزار کشاورزی داریم که می‌توانیم با تعامل با کشور‌های دیگر این مشکل را حل کنیم. در واقع اگر سیستم تصمیم گیری و اجرایی کشور بنا را بر کارِ کارشناسی بگذارند و همچنین شایسته سالاری را لازم ببینند می‌توانیم از این گذرگاه سخت به سلامت عبور کنیم. به هرحال در سال منتهی به انتخابات قرار داریم و باید مردم به این ذهنیت برسند که رأیشان به مجلس یا دولتی پویا منجر خواهد شد.

وی افزود: دولت سیزدهم در حالی به پایان سال دوم فعالیت خود رسیده است که نتوانسته آنطور که باید توقع عمومی را برآورده کند. یعنی با فرصت سوزی‌های زیاد موجب شده در کشور شاهد مشکلات عدیده معیشتی باشیم. در واقع با دولتی روبرو هستیم که برنامه ندارد و از نیرو‌های بسیار ضعیفی تشکیل شده است.

حقیقت‌پور تصریح کرد: اگر این روز‌ها مردم مشکلات زیادی دارند، اگر قیمت اقلام مصرفی به یکباره دو برابر و بعضاً کمی بیشتر شود و در نهایت اگر مردم نسبت به آینده خود ناامید هستند، دلیل اصلی اش چیزی جز این نیست که آقای رئیسی در چینش وزرا و مدیران بسیار بد عمل کرده است. شما در دولت وزیری نمی‌بینید که برای حوزه مدیریتی اش برنامه‌ای ساختاری و بلندمدت داشته باشد. در واقع دولت به روزمرِگی دچار شده است، با این توضیح که در تحقق اهداف روزانه هم به توفیقی نرسیده اند و اگر ترکیب دولت تغییر نکند، همچنان نخواهند رسید.
 
این نماینده ادوار مجلس توضیح داد: دولتی که نمی‌تواند از ظرفیت‌های گروه‌هایی غیر از خودی‌ها بهره ببرد، از ضعف مفرطی برخوردار است که محصول فعالیت جریانی است که این روز‌ها با شدت و حدت زیادی دنبال «خالص سازی» است و به همین راحتی کشور را که در شرایط بحرانی قرار دارد از توانایی و تجربه افراد شایسته محروم می‌کند. اینکه فلان مدیر کارکشته و بهمان فرد کارنامه دار به دلیل اینکه در دایره دولتی‌ها جایی ندارند، مشغول به فعالیت در دولت نیست، ظلمی آشکار است که از جانب دولتی که داعیه انقلابی بودن دارد، به کشور و مردم می‌شود.

منصور حقیقت پور در پایان گفت: دولتی‌ها در حالی به طور مداوم از پیشرفت و رشد صحبت می‌کنند که نشانه بارز پیشرفت فقط می‌تواند آرامش مردم به لحاظ معیشتی باشد. متأسفانه آقای رئیسی در صدر دولت و وزیران دولت، طوری رفتار می‌کنند که انگار نه انگار بخش زیادی از مردم به طبقه فقیر جامعه پیوسته اند.
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها