گروه ورزشی:دژاگه با تیم ملی زیر ۱۹ سال آلمان کارش را شروع کرد و در ۱۵ دیدار موفق شد ۷ گل بزند تا خیلی زود به تیم ملی زیر ۲۱ سال دعوت شود.
قهرمانی با تیم زیر ۲۱ سال آلمان در مسابقات قهرمانی اروپا به همراه مسعود اوزیل، بواتنگ، مانوئل نویر و …، نام او را بر سر زبانها انداخت. در برلین صحبت از یک جوان ایرانی- آلمانی بود و او توانست خیلی زود از تیم جوانان هرتابرلین به تیم دوم و سپس به تیم اصلی راه یابد.
اشکان دژاگه در تیم ملی زیر ۲۱ سال آلمان به همراه مانوئل نویر، سامی خدیرا، بواتنگ، مسعود اوزیل.
موفقیت دژاگه خیلی زود عیان شد و او پس از حضور در وولفسبورگ موفق شد یک قهرمانی تاریخی در بوندسلیگا با این تیم را تجربه کند . اشکان در همین روزها بود که بین ایران و آلمان، سرزمین پدری را انتخاب کرد.
ستاره فوتبال آلمان که با درخواست افشین قطبی، امیر قلعهنویی و کارلوس کیروش برای حضور در تیم ملی ایران مواجه شده بود و در نهایت تصمیم گرفت پیراهن تیم ملی ایران را بپوشد و در نخستین بازی ملی نیز دوگل برابر قطر زد تا مشخص شود چه الماسی به ایران آمده است. او در ادامه مسیرش با فلیکس ماگات به فولام و سپس العربی قطر رفت.
روز خداحافظی از وولفسبورگ و اهدای جام قهرمانی به عنوان یادگاری
دژاگه که در دو جام جهانی و دو جام ملتها با تیم ملی ایران حضور داشته، پس از العربی به وولفسبورگ بازگشت و سپس به ناتینگهام فارست رفت که البته هر دو انتقالهای ناموفقی بودند. با این حال او در سال ۲۰۱۸ و به همراه مسعود شجاعی و احسان حاجصفی دو کاپیتان دیگر تیم ملی راهی تراکتور شدند و بک تیم قدرتمند را در تبریز ساختند و توانستند یک قهرمانی در جام حذفی برای این تیم به یادگار بگذارند.
او البته پس از آن به الشحانیه رفت و در ابتدای فصل گذشته با درخواست جواد نکونام به فولاد آمد. دژاگه که برای کمک به قرمزهای اهوازی آمده بود در همان اولین نمایشش و در دقیقه ۹۰+۶ با پروازی دیدنی توانست گل برتری تیم نکونام را مقابل تراکتور بزند و سه امتیاز مهم را به اهوازیها هدیه دهد، گلی که البته برای او با توجه به حضور سه سالهاش در تبریز بسیار تلخ بود.
دژاگه و فولاد شرایط به نظر مثبتی داشتند اما به یکباره و در آخرین روزهای نقل و انتقالات اما جواد نکونام تصمیم گرفت نام او را در لیست خروجی قرار بدهد و همین باعث شروع اختلافات بین دو رفیق قدیمی شد، او البته در پایان در اهواز ماند و در لیگ قهرمانان آسیا نیز یکی از عوامل اصلی صعود فولاد به مرحله نیمه نهایی بود.در لیگ قهرمانان آسیا هم دژاگه در دیدار با الهلال و با تصمیم حمیدرضا رجبی در ترکیب قرار گرفت اما در دقیقه ۷۱ تعویض شد و به تعویضش واکنش تندی داشت و نمیخواست زمین را به این زودی ترک کند و به این شکل همکاری او با کادر معروف فولاد پایان تلخی داشت.
پیج باشگاه فولاد تا همین چند روز پیچ اشکان دژاگه را فالو داشت، با آنفالو کردن او تصمیم مدیران این تیم برای تمام شدن این انتقال را اعلام کرد.
با حضور منصوریان، دژاگه دوباره ستاره فولاد شد و در بازیهای پایانی نمایش خوبی داشت اما در ابتدای فصل و علیرغم مصاحبه منصوریان، صحبتها و مذاکرات برای حضور او جواب نداد تا این ستاره سابق که به سایر پیشنهاداتش (که البته از تیمهای پایین جدولی بودند)جواب منفی داده بود تا به اهواز برگردد، خانه نشین شود. عملکرد فولاد در چهار هفته ابتدایی و نبود هافبک نفوذی باتجربه، ارزشهای دژاگه و ستارههای فصل قبل این تیم را بیش از پیش نشان میدهد.
این هافبک ۳۷ ساله اما قصد خداحافظی ندارد و تمریناتش را در برلین دنبال میکند تا به زودی بتواند به فوتبال ایران بازگردد، او قصد دارد ثابت کند دود همچنان از کنده بلند میشود،اگرچه او به طرز عجیبی در فوتبال ایران فعلا هیچ مشتری خاصی ندارد و شاید سرنوشتش مثل مسعود شجاعی یک وداع تلخ و بی و سروصدا باشد.
چیزی که در اندازه و در خور این فوق ستاره فوتبال ایران نیست.