به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۲۱:۱۸
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۲۵ ساعت ۱۱:۰۶
کد مطلب : ۴۲۸۲۸۴

هفت نکته اثبات شده برای تغذیه سالم

هفت نکته اثبات شده برای تغذیه سالم
گروه علمی: اگر مقوله ای وجود داشه باشد که علم رژیم غذایی آن را روشن کرده باشد آن است که خوردن مواد غذایی مملو از چربی های اشباع شده، قند و نمک حفظ وزن سالم را دشوار می سازد و می تواند خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های عمده را افزایش دهد. به همین خاطر است که اجتناب از خوردن غذاهای ناسالم از جمله خوراکی های چرب، شیرین و نمک دار از نوشابه گرفته تا چیپس و آب نبات که به شدت توسط صنایع غذایی به بازار عرضه می شوند در صدر فهرست توصیه های مرتبط با تعذیه سالم اکثر متخصصان تغذیه و سایر متخصصان پزشکی قرار می گیرند.به گزارش فرارو، در ادامه به هفت نکته اثبات شده از نظر علم درباره تغذیه سالم خواهیم پرداخت:

1-بیش تر غذاهای خانگی بخورید: آشپزی در خانه با نتایج سالم‌ تری مرتبط است حتی اگر دانشمندان در مورد علت آن اختلاف نظر داشته باشند.

2-سبزیجات، میوه ها و غلات کامل را بیش تر مصرف کنید: این مواد غذایی همگی سرشار از مواد مغذی مهم هستند و می توانند به کاهش وسوسه خوردن غذاهای چرب، شیرین و شور کمک کنند. علاوه بر این، این مواد غذایی نیز برخلاف بسیاری از مواد غذایی دیگر منجر به افزایش قند خون نمی شوند افزایش قند خونی که می تواند بدن را تخریب کند.

3-حواس تان به کالری مصرفی باشد: علیرغم این ادعا که اغلب شنیده می شود کالری ها اهمیتی ندارند اکثریت قریب به اتفاق متخصصان تاکید دارند که افرادی که کالری بیش تری نسبت به فعالیت خود مصرف می کنند در نهایت با وزن ناسالم مواجه خواهند شد. اگرچه ردیابی دقیق کالری برای اکثر افراد کار راحتی نیست اما آگاهی از این که نوشابه، مواد غذایی سرخ شده و برگرهای چرب سرشار از کالری هستند می تواند کمک کننده باشد.

4-مراقب رژیم های غذایی شدید باشید: از پیروی از آن دسته از رژیم های غذایی که طرفداران آن شما را تشویق می کنند تا مقدار زیادی از مواد غذایی خاص را مصرف کرده و مواد غذایی دیگری را به طور کامل حذف نمایید یا دقیقا دیکته می کنند که مواد غذایی چه زمانی باید خورده شود و یا دوز زیادی از مکمل های اثبات نشده را شامل می شوند خودداری نمایید. اکثر افراد نمی توانند به این نوع از رژیم های غذایی پایبند باشند. از برخی از رژیم های غذایی افراطی مانند رژیم به اصطلاح "پاکسازی کننده بدن" که صرفا نوشیدن مایعات را شامل می شوند جدا خودداری نمایید چرا که ممکن است برای بدن تان خطرناک باشند.

5-مصرف گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده را کاهش دهید: به گفه کارشناسان گوشت قرمز معمولا سرشار از چربی های اشباع شده است. مواد غذایی سرد بسته بندی شده از جمله مرغ نیز حاوی نمک، شکر و چربی هستند.

6-بر روی عادات و سبک زندگی و نه اراده تمرکز کنید: بهتر است تغییرات کوچکی ایجاد کنید که به راحتی با روال روتین و روزمره زندگی تان همراه شوند و سپس به مرور زمان تغییرات کوچک و سالم بیش تری را اضافه کنید.

7_قدم برداشتن: راه رفتن به خودی خود به طور قابل توجهی منجر به کاهش وزن نمی شود اما مطمئنا منجر به بهبود سلامتی فرد خواهد شد و اگر با تغییرات سالم در رژیم غذایی همراه باشد به دستیابی فرد به وزن سالم کمک می کند. هر روز با کمی پیاده روی آرام شروع کنید و به آرامی مسافت و سرعت را در طول زمان افزایش دهید.
برچسب ها: تغذیه سالم
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها