به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۱۴:۵۷
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۸ ساعت ۱۳:۵۴
کد مطلب : ۴۳۲۹۷۵

معرفی بهترین نوع آون آزمایشگاهی

گروه کسب و کار: آون آزمایشگاهی یکی از وسایل کاربردی در محیط آزمایشگاه می باشد که معمولا از آن برای انتقال حرارت به نمونه و وسایل مورد استفاده در محیط آزمایشگاه استفاده می شود.
آون آزمایشگاهی
آون آزمایشگاهی
 در صنایع آزمایشگاهی تجهیزات گوناگونی به صورت گسترده توسط کاربران مورد استفاده قرار می‌گیرند. شناخت این محصولات و کاربرد آنها می‌تواند به کاربران کمک کند تا میزان دقت صورت گرفته در آزمایش‌های خود را افزایش دهند. در این بین انتخاب تجهیزات آزمایشگاهی صنعتی مانند آون آزمایشگاهی برای کاربران بسیار امری چالش برانگیز می‌باشد. برای انتخاب محصولاتی که از میزان کیفیت بالایی برخوردار هستند کاربر تنها می‌تواند به فاکتورهای مطرح شده از سوی تولید کنندگان اکتفا نماید.
کاربران گرامی می‌توانند با شناخت موارد با اهمیت در زمان انتخاب یک آون آزمایشگاهی بهترین محصول را برای فعالیت‌های خود انتخاب نمایند. انتخاب محصولی که از میزان کیفیت بالایی برخوردار باشد می‌تواند در دراز مدت به بازگشت سرمایه کاربران کمک شایانی نماید. در صورت بی توجهی نسبت کیفیت محصول شما در آینده با نگرانی‌های فراوانی در زمان کاربردی این تجهیزات مواجه خواهید شد.    
 
آون آزمایشگاهی چیست و از آن در چه فعالیت‌هایی استفاده می‌شود؟
کاربران باید بدانند که به صورت کلی آون یک وسیله کاربردی برای انتقال مستقیم حرارت به نمونه و وسایل آزمایشگاهی می‌باشد. تولید وسایل آزمایشگاهی که بتوانند سبب انتقال حرارت بالا تا میزان 300 درجه سانتی گراد و حتی بالاتر از آن شوند فرایندی بسیار دشوار و تخصصی می‌باشد. در واقع نکته اصلی در ساخت این وسیله این است که تولید و انتقال حرارت بالا به ساختار کلی این وسیله آسیب وارد نکند.
در نتیجه مصرف کنندگان تا پیش از اقدام برای خرید آون آزمایشگاهی بهتر است حتما شناخت کاملی نسبت به موارد با اهمیت در انتخاب این وسیله داشته باشند. توجه داشته باشید که آون از جمله وسایل کاربردی در امر استریلیزاسیون نمونه‌ها و وسایل آزمایشگاهی می‌باشد. در نتیجه همین امر سبب شده است تا از آن در فعالیت‌های متعددی مانند امور پزشکی، داروسازی، آزمایشگاهی و بسیاری موارد دیگر استفاده نمایند. در واقع از آون در آزمایش‌های مختلف مانند آنالیز صفاتی، بررسی میزان مقاومت کششی، بررسی میزان تاب آوری محصولات تولید شده در برابر حرارت و بسیاری از فرایندهای آزمایشگاهی دیگر استفاده می‌نمایند. کاربرد گسترده این محصول در صنایع مختلف سبب شده است تا امروزه تولید آن در شکل‌های مختلف توسط تولید کنندگان صورت بگیرد. وسیله آزمایشگاهی
 
معرفی اجزاء تشکیل دهنده این وسیله کاربردی
هر وسیله ای که دارای ساختاری الکتریکی باشد عموما از بخش‌های پیچیده ای تشکیل می‌شود. در ادامه این مقاله ما قصد داریم تا به بررسی برخی از قسمت‌های اصلی آون آزمایشگاهی بپردازیم. در واقع این وسیله از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است که هر یک وظیفه خاصی را در دستگاه ایفا می‌نماید. سلامت و کیفیت هر یک از این بخش‌ها نشان دهنده کیفیت کلی دستگاه آون می‌باشد. یکی از بخش‌های اصلی این دستگاه بدنه اصلی آن می‌باشد که عموما محل قرار گیری انواع نمونه‌های آزمایشگاهی می‌باشد. به طور معمول در تولید این بخش از دستگاه از فلزاتی مانند استیل ضد زنگ و یا سایر آلیاژهای مقاوم دیگر استفاده می‌نمایند. معمولا این بخش شامل اجزای دیگری از آون مانند ترموکوپل و سنسورهای هشدار دهنده و کنترل کننده دما می‌باشد.
 
آون
 
کنترل دما در آون به چه صورت انجام می‌شود؟
در واقع بحث مدیریت دما در دستگاه‌هایی مانند آون از مهمترین نکات در ساخت و تولید این وسایل آزمایشگاهی می‌باشد. در واقع نقش اصلی دستگاه آون کنترل دما و مدیریت انتقال آن به نمونه‌ها و وسایل آزمایشگاهی می‌باشد. در نتیجه مهمترین نکته در زمان تهیه این محصول توجه به بحث عایق بندی دستگاه آون می‌باشد. در صورت کم توجهی نسبت به بحث عایق بندی ممکن است حرارت تولید شده در دستگاه به راحتی سبب آسیب دیدن بخش‌های الکتریکی موجود در این دستگاه شود. در نهایت معمولا تولید کننده‌ها برای بحث عایق بندی از مواد مقاوم مانند پشم شیشه و یا نوارهای فایبرگلاسی استفاده می‌کنند. استفاده از مواد عایق مقاوم به حرارت می‌تواند تا حد زیادی عمر آون آزمایشگاهی را افزایش دهد.
آون آزمایشگاهی
 
بررسی سایر اجزای مهم این وسیله آزمایشگاهی
در واقع تولید دمای بالا در دستگاه آون به وسیله بخش مهم این دستگاه که همان المنت میباشد صورت می‌پذیرد. این المنت‌ها عموما در دیواره بیرونی و کناری دستگاه تعبیه می‌شوند. در اغلب موارد تولید کننده در تولید آون از المنت‌هایی با جنس فلز که با یک لایه پوشش سرامیکی پوشیده شده استفاده می‌نمایند. در واقع استفاده از عایق سرامیکی در پوشش خارجی المنت می‌تواند سبب افزایش ضریب امنیت در این وسیله آزمایشگاهی شود. بخش مهم دیگری که وجود آن در آون الزامی می‌باشد بخش‌های حفاظتی از مدارهای الکتریکی دستگاه می‌باشد. در واقع فیوزهای الکتریکی به کار رفته در دستگاه شرایط مناسبی را برای قطع جریان برق در زمان بروز خطر ایجاد می‌نمایند. از دیگر بخش‌های حفاظتی این وسیله آزمایشگاهی می‌توان به سیستم کنترل دما در وسیله اشاره نمود. وجود تمامی بخش‌های حفاظتی در دستگاه می‌تواند تا حد قابل توجهی سبب بهبود کارایی در دستگاه و افزایش ضریب امنیت آن شود.
 
 معرفی انواع مدل‌های کاربردی آون در محیط آزمایشگاه
آون آزمایشگاهی دارای مدل‌های بسیار متنوعی می‌باشد و عموما کاربران از این وسیله آزمایشگاهی در شرایط گوناگونی استفاده می‌نمایند. در بررسی تنوع این وسیله آزمایشگاهی ما شاهد وجود انواع آون‌های خشک کن، همرفتی و Heavy Duty می‌باشیم. این آون‌ها بنا بر نوع کاربرد آنها در شرایط مختلف توسط کاربران مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته تولید کنندگان برای راحتی کاربرد این وسیله آن را در انواع مدل‌های نیمکتی، کابینتی و ورود به داخل تولید می‌نمایند.

آون
 
بررسی شرایطی که کاربران در زمان انتخاب این وسیله باید به آن توجه نمایند
کاربرانی که از آون آزمایشگاهی در فعالیت‌های خود استفاده می‌نمایند عموما در زمان تهیه این وسیله باید به برخی نکات توجه داشته باشند. یکی از مهمترین نکات در زمان تهیه این وسیله توجه به محدوده دمایی مناسب در وسیله می‌باشد که کاربران در زمان استفاده از آن نیاز دارند. در واقع کاربران می‌توانند آون را در محدوده دمایی بین 50 تا 200 درجه سانتیگراد تهیه و در فعالیت‌های خود مورد استفاده قرار دهند. نکته مهم دیگر در انتخاب آون توجه به دقت دمایی این وسیله آزمایشگاهی می‌باشد. همچنین کاربران در زمان انتخاب آون آزمایشگاهی باید به ابعاد ساختاری آن توجه داشته باشند و در نهایت بر اساس نوع کاربردی که از وسیله انتظار دارند ابعاد آون را انتخاب نمایند.
 
برچسب ها: آون آزمایشگاهی
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها