گروه علمي: پژوهش جدید محققان شرکت مایکروسافت نشان داده مادر شدن باعث بهتر شدن روند کار کردن زنان در محل کار میشود.
البته این یافتهها برای مادرانی که عادت دارند در زمان مراقبت از فرزندانشان، 10 کار را بطور همزمان انجام دهند، چیز عجیبی نیست. این پژوهش نشان میدهد که تربیت فرزند باعث ارتقای مهارتهای اساسی زنان کارمند در محل کار میشود. نزدیک به دو سوم مادران کارمند (62 درصد) اظهار کردهاند که پس از به دنیا آوردن بچه در عملکرد چند تکلیفی ارتقا پیدا کردهاند.
نزدیک به نیمی از این مادران (46 درصد) احساس میکنند که مدیریت زمان توسط آنها ارتقا یافته و حدود یک چهارم (27 درصد) بر این باورند که منظمتر شدهاند. این پژوهش که برای شرکت مایکروسافت انجام شده، از 2000 زن و 500 کارمند در مورد تغییر عملکردشان پس از مادر شدن سوال کرده است.
بنظر میرسد که بیش از نیمی از کارمندان (57 درصد) موافقند که مادران بهتر از زنان بدون فرزند به شکل گروهی کار میکنند. نزدیک به یک سوم شرکتکنندگان (29 درصد) بر این باور بودند که کار تیمی آنها پس از بچهدار شدن بهتر شده، در حالیکه 35 درصد از ارتقای مهارتهای عملکرد چند تکلیفی خبر دادند.
به گفته مدیران کارمندان، همچنین یکی از هر سه کارمند (34 درصد) بیشتر از قبل همکاران یا مشتریانی که دارای فرزند شدهاند را درک میکنند. این پژوهش همچنین نشان داد که فناوری نقش بزرگی را در کمک به مادران برای انجام همزمان کارهای خانه و شغلیشان ایفا میکند.
بیش از یک سوم زنان کارمند (37 درصد) از فناوری برای کار در خانه در زمانهایی که قادر به حضور در محل کار نیستند، استفاده میکنند. بنظر میرسد که پیشرفتها در رسانه های اجتماعی و دستگاههای جدید بطور روزانه به مادران کمک میکند.
فناوری جدید به یک سوم از مادران (29 درصد) اجازه داده تا یک ساعت اضافی در برنامه شلوغ روزانه خود آزاد کنند و 23 درصد مادران مدعی شدهاند که حتی میتوانند تا دو ساعت وقت آزاد برای خود بدست بیاورند. در نتیجه یک چهارم مادران (25 درصد) مدعیاند که نسبت به شوهر خود خلاقتر هستند.