گروه سلامت: فلفل سیاه یک نوع فلفل گیاهی طعمدار و خوش عطر است. به همین دلیل بهعنوان چاشنی برای غذا استفاده میشود.نام علمی فلفل سیاه، «پیپرنیگروم» است و برای تهیهی ادویه به کار میرود.
این گیاه منبع مغذی از ویتامین k، منیزیم، آهن و فیبر است.
همچنین وجود مادهای به نام «پیپرین» در فلفلسیاه باعث تسکین دردهای عضلانی و گوارشی میشود.
افرادی که قصد ترک سیگار را دارند، میتوانند همراه با غذا، فلفلسیاه مصرف کنند.
خواص فلفل سیاه
تاثیر فلفل سیاه بر روی سیستم گوارش و کمک به هضم غذا
خواص فلفل سیاه برای کاهش وزن
فلفلسیاه از سرطان پیشگیری میکند
تاثیر فلفلسیاه بر درمان سرماخوردگی
تاثیر فلفل سیاه در مبارزه با عفونت بدن
تاثیر فلفل سیاه بر روی سلامت پوست
تقویت دهان و رفع التهاب لثه