گروه علمی:محققان دریافتند مصرف میوه و سبزیجات خام در مقایسه با میوه و سبزیجات پخته، کنسروشده و فرآوری شده برای سلامت روان بهتر هستند.به گزارش مهر،دکتر «تاملین کونر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «میزان مصرف میوه و سبزیجات بسیار برای حفظ سلامت روان موثر هستند.»
وی در ادامه میافزاید: «تحقیق ما نشان میدهد مصرف میوه و سبزیجات به شکل دست نخورده و خام ارتباط قوی تری با سلامت بهتر روان دارد.»وی معتقد است پختن و فراوری میوه و سبزیجات احتمالا موجب نابودی میزان مواد مغذی آنها میشود.در این مطالعه از بیش از ۴۰۰ فرد بزرگسال در رده سنی ۱۸ تا ۲۵ سال از نیوزیلند و آمریکا نظرسنجی به عمل آمد.
میزان مصرف میوه و سبزیجات خام و همچنین میوه و سبزیجات پخته و فراوری شده در این گروه از افراد و همچنین سلامت روان منفی و مثبت شان ارزیابی شد. دکتر کونر در ادامه میافزاید: «بررسیهای ما نشان داد مصرف میوه و سبزیجات خام میتواند پیش بینی کننده میزان کمتر علائم بیماریهای روانی نظیر افسردگی، و بهبود میزان سلامت روانی نظیر روحیات مثبت، رضایتمندی از زندگی و شادابی باشد. این فواید سلامت روان در زمان مصرف میوهها و سبزیجات پخته، کنسروشده و فراوری شده به شکل قابل توجهی کاهش مییابد.»