به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۲۲:۳۶
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ساعت ۱۸:۲۳
کد مطلب : ۴۴۰۶۳۳

به این دلایل نباید آب برنج را دور بریزیم

به این دلایل نباید آب برنج را دور بریزیم
گروه سلامت: وقتی دانه‌های برنج را پس از پختن آن در آب زیاد در دست فشار دهید، به کانجی یا همان آب برنج دست خواهید یافت.به گزارش مهر، این آب خواص دارویی و بهداشتی متعددی دارد. بسیاری از افراد برای درمان اختلالات پوستی خود از آب برنج استفاده می‌کنند. در ادامه چند نمونه از مزایای درمانی آب برنج معرفی شده‌اند.

یبوست:
فیبر موجود در آب برنج از بروز یبوست جلوگیری می‌کند؛ نشاسته برنج نیز موجب رشد باکتری‌های مفیده معده شده و احتمال بروز یبوست را به حداقل می‌رساند.

اسهال:
آب برنج یکی از بهترین دارو‌های موجود برای درمان اسهال در نوزادان است. آب برنج به تنظیم حرکات روده در نوزادان کمک می‌کند. اسهال باعث می‌شود که بخش زیادی از آب بدن هدر برود؛ آب برنج به بازیابی آب از دست رفته کمک می‌کند.

عفونت‌های ویروسی:
استفراغ و از دست رفتن آب بدن از علائم رایج عفونت‌های ویروسی هستند. آب برنج نه تنها از هدررفت آب بدن جلوگیری می‌کند، بلکه مواد مغذی مورد نیاز بدن را در این شرایط تامین می‌کند تا بیمار سریع‌تر بهبود یابد.

سفت شدن پوست:
آب برنج با کاهش منافذ پوستی باعث درخشندگی و شفافیت بیشتر پوست شما می‌شود. آب برنج خواص پاک‌کنندگی قابل توجهی دارد؛ از این رو، به عنوان یک تونر یا شوینده صورت مورد استفاده قرار می‌گیرد. مصرف منظم آب برنج باعث سفت شدن پوست می‌شود و شما را جوان‌تر جلوه می‌دهد.

اگزما:
نشاسته موجود در آب برنج شناخته موجب کاهش علائم اگزما می‌شود. یک پارچه تمیز بردارید و آن را به آب برنجی که از قبل در یخچال گذاشته بودید آغشته کنید. سپس پارچه را به مدت چند دقیقه بر روی صورت بگذارید. خواهید دید که احساس خارش و ناراحتی‌های پوستی سریعا برطرف می‌شوند.
برچسب ها: آب برنج فیبر
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها