به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۱۴:۵۷
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۱ ساعت ۱۱:۵۱
کد مطلب : ۴۴۰۹۵۹

فواید مصرف میوه و سبزیجات خام بر سلامت روان

فواید مصرف میوه و سبزیجات خام بر سلامت روان
گروه سلامت: محققان دریافتند مصرف میوه و سبزیجات خام در مقایسه با میوه و سبزیجات پخته، کنسروشده و فرآوری شده برای سلامت روان بهتر هستند.به گزارش بهداشت نیوز، دکتر «تاملین کونر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «میزان مصرف میوه و سبزیجات بسیار برای حفظ سلامت روان موثر هستند.»
 
وی در ادامه می افزاید: «تحقیق ما نشان می دهد مصرف میوه و سبزیجات به شکل دست نخورده و خام ارتباط قوی تری با سلامت بهتر روان دارد.»وی معتقد است پختن و فراوری میوه و سبزیجات احتمالا موجب نابودی میزان مواد مغذی آنها می شود.

در این مطالعه از بیش از ۴۰۰ فرد بزرگسال در رده سنی ۱۸ تا ۲۵ سال از نیوزیلند و آمریکا نظرسنجی به عمل آمد.
میزان مصرف میوه و سبزیجات خام و همچنین میوه و سبزیجات پخته و فراوری شده در این گروه از افراد و همچنین سلامت روان منفی و مثبت شان ارزیابی شد.

به گزارش مهر، دکتر کونر در ادامه می افزاید: «بررسی‌های ما نشان داد مصرف میوه و سبزیجات خام می تواند پیش بینی کننده میزان کمتر علائم بیماری های روانی نظیر افسردگی، و بهبود میزان سلامت روانی نظیر روحیات مثبت، رضایتمندی از زندگی و شادابی باشد. این فواید سلامت روان در زمان مصرف میوه ها و سبزیجات پخته، کنسروشده و فراوری شده به شکل قابل توجهی کاهش می یابد.»
برچسب ها: سلامت روان
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها