به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۱۸:۵۶
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ساعت ۰۹:۰۰
کد مطلب : ۴۴۲۶۱۰

ویدئویی از روش تولید یخ طبیعی در ژاپن

ویدئویی از روش تولید یخ طبیعی در ژاپن
گروه فیلم: تولید یخ از آب چشمه ودر فرآیندی کاملا طبیعی یکی از حرفه‌های سنتی ژاپن است که تقریبا چیز زیادی از آن باقی نمانده است.به نقل از نوال فارم، امروزه از یخ‌های طبیعی برای ساخت یک نوع دسر یخی استفاده می شود.در این دسر یخ‌های تراشیده با نوشیدنی و چاشنی‌های شیرین سرو می‌شد.
 
در مرحله تولید یخ حوضچه‌های شیراساوا در شهر نیکو شهرستان توچیگی از آب چشمه پر و با سرمای مداوم و زیاد زمستان یخ می‌زند تا ضخامت هر قطعه به ۱۵ سانتی متر برسد.همه چیز در مرکز یخ سازی "شوگتسو هیمورو" به صورت طبیعی و ارگانیک انجام می‌شود.یخ‌هی حاصله شفاف، متراکم و خوش طعم هستند.

این یخ‌ها در انبارهای ویژه نگهداری و با خودروهای ویژه و یخچال‌دار حمل می‌شوند.در گذشته این یخ‌ها با کمک اسب‌ها و گاری‌ها برای کمک به فاسد نشدن غذاها مورد استفاده  قرار می‌گرفت.با افزایش استفاده از یخچال و فریزرها از این یخ‌ها برای تهیه دسرهای یخی استفاده می شود.فیلم ساز در سال گذشته برای تهیه یک گزارش از سرمنشاء یخ‌های طبیعی به توچیگی رفته و زبان خود در باره روند تولید این محصول توضیح می‌دهد. بخشی از تولید این یخ‌ها را ببنید.
....
مرجع : عصر ایران
برچسب ها: تولید یخ طبیعی
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها