گروه فرهنگی: اولین سریالی که تولیدش را با هدف پخش در نوروز شروع کرد، فصل پنجم «نون. خ» سعید آقاخانی بود.به گزارش همشهری آنلاین،۹ ماه از سال گذشته و تلویزیون در آغاز هر فصل برخی از تولیدات جدیدش را در حالی روی آنتن برده که حجم بیشتر سریالها؛ مجموعههای کرهای و تکراری بوده و آن تعداد سریال جدید هم جز کمبینندهترین در آمار هر فصل است. سه ماه از سال ۱۴۰۲ مانده و زمزمه تولیدات مناسبتی به گوش میرسد.
اولین سریالی که تولیدش را با هدف پخش در نوروز شروع کرد، فصل پنجم «نون. خ» سعید آقاخانی بود. سریالی که چهار فصل گذشتهاش توانست پرمخاطب باشد و شاید بتوان گفت بعد از «پایتخت» سیروس مقدم برگ برنده مدیران سازمان در تولید سریالهای طنز است. این سریال در تولید به نسبت دیگر سریالهای طنز جلوتر است و به احتمال زیاد جز گزینههای اصلی نوروز به حساب میآید.
دست پر؛ دست خالی
سه فصل «زیرخاکی» جلیل سامان هم توانسته بود برای بینندگان تلویزیون در بحران نبود سریالهای طنز، یک سریال دیدنی باشد. حالا مدیران تصمیم گرفتند فصل چهارم این سریال را بسازند. جلیل سامان و تیماش که ترجیحشان این است در سکوت خبری کارشان را پیش ببرند. این روزها به نظر مشغول تولید این سریال هستند. سریالی که نقویان، مدیر سیما فیلم گفته شاید به نوروز امسال برسد. اما با توجه به کنداکتور برنامه و سریالهای سال جدید و همزمانی با ماه مبارک رمضان شاید درست نباشد مدیران سازمان تمام تولیدهای خود را روی آنتن ببرند و بعد پایان تعطیلات باز هم شبکههای تلویزیون دست به دامان سریالهای تکراری شوند.
«پایتخت ۷» ۱۴۰۳ کلید میخورد
پایان فصل ششم «پایتخت» آنقدر با حاشیه همراه بود و بعدها آنقدر تفاوت نظر میان سازندگان و مدیران سازمان وجود داشت که کسی فکر نمیکرد؛ باز هم «پایتخت» به تلویزیون بیاید. اما انگار مدیران رسانه ملی تلاش کردند تا با مذاکرات گام به گام بتوانند باز هم «پایتخت» را به تلویزیون بیاورند و این بار نسخه سینماییاش را. نسخه سینمایی که به نظر از مجموع شش فصل گذشته است. بعدتر فصل هفتم سال ۱۴۰۳ کلید خواهد خورد.
مسعودی این بار موفق میشود
علاوه بر سریالهای طنز که گمانهزنی برای پخش در نوروز را دارند؛ «بدل» علی مسعودی هم یکی از گزینههاست؛ کارگردانی که سریال قبلیاش آنقدرها هم به دل ننشست. مسعودی حالا طنز «بدل»را در تهران و زادگاهش (مشهد) میسازد.
سریال یک رمان عاشقانه
به جز سریالهای طنز، تلویزیون چند کاندید را با تم تاریخی به مناسبت رمضان در نظر دارد. یکی از این سریالها «رویای نیمه شب» است که اقتباسی آزاد از یک رمان عاشقانه با همین نام است. حسن آخوندپور این سریال را کارگردانی میکند و سریال کلید خورده و باید دید تا سال جدید به آنتن میرسد.
«رستگاری» مسعود دهنمکی
جدیدترین سریال دهنمکی به پایان رسیده و به نظر از اولویتهای پخش مدیران باشد. کارگردانی که در چند سریال گذشتهاش نتوانست جز پربینندهها باشد. حالا او یک سریال ماورایی ساخته و قرار است این سریال برای رمضان روی آنتن برود.
سریال تاریخی ۳۰ قسمتی
«مهیار عیار» به کارگردانی سیدجمال سیدحاتمی از دیگر سریالهای تاریخی است که چند سالی نامش در میان تولیدات سازمان دیده میشود. این سریال توسط کارگردان فصل اول «مستوران» تولید شده است. قصه آن در دوران صفویه میگذرد. این مجموعه در ۳۰ قسمت ساخته خواهد شد که فیلمنامه این مجموعه تلویزیونی را محمدرضا محمدینیکو به نگارش درآورده است.