گروه سیاسی: وزیر کشور، در نخستین موضعگیری پس از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، عنوان کرد میزان «آرای مخدوش» در کل کشور «۸ درصد» (معادل دو میلیون رای) بوده است.
احمد وحیدی در یک نشست خبری، با اشاره به آنچه رسانهها «آرای دچار مشکل» خواندهاند، گفت «آرای سفید» در این انتخابات «۵ درصد» بوده است و ادامه داد: «اگر همه آرای مخدوش کل کشور را هم محاسبه کنیم، نهایتاً به ۸ درصد میرسیم.»
احمد وحیدی بدون اشاره به جزئیات و مانند آنچه رسانههای دولتی روز شنبه اعلام کرده بودند، میزان مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در کل کشور را ۴۱ درصد دانست و تعداد رأیدهندگان را ۲۵ میلیون نفر عنوان کرد. این در حالی است که ستاد انتخابات کشور درباره نتایج انتخابات تهران تنها «آرای صحیح» را اعلام کرده است و از تعداد آراء باطله و رقم دقیق مشارکت سر باز زده است. محسن اسلامی، سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور، صبح دوشنبه بدون ارائه جزئیات اعلام کرد که میزان «آراء صحیح» در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس مجموعا یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رای بوده است.
آخرین گزارشها حاکی است در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در تهران، تنها ۱۴ نفر از جمله چهرههای تندرو جبهه پایداری (حامیان تفکر مصباحیزدی) بهطور مستقیم به مجلس راه یافتند و ۱۶ کرسی باقیمانده به دور دوم کشیده شد.
در انتخابات شهر تهران که با استقبال سرد مردم روبهرو شد و به نوشته خبرگزاری دولتی مهر «تنها ۲۴ درصد» واجدان شرایط در تهران در آن شرکت کردند محمود نبویان، فقط ۵۹۷ هزار رای (کمتر از ۸ درصد واجدان شرایط در تهران) در صدر منتخبان قرار گرفت. پس از او به ترتیب امیرحسین ثابتی و حمید رسایی قرار دارند و محمدباقر قالیباف با ۴۴۷ هزار و ۹۰۵ رای در رده چهارم قرار گرفته است. منتخبان پنجم تا چهاردهم به ترتیب شامل رضا تقیپور، روحالله ایزدخواه، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، اسماعیل کوثری، مهدی کوچکزاده، علی یزدیخواه، علی خضریان، مالک شریعتی و کامران غضنفری هستند. علی مطهری، حتی در میان ۶۰ نامزد برتر هم دیده نمیشود. ۳۲ نامزد دیگر برای تصاحب ۱۶ کرسی باقیمانده در دور دوم انتخابات به رقابت خواهند پرداخت که اسامی این افراد عبارتند از: احمد نادری، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سمیه رفیعی، ظهرهوند، نجابت، روحالامینی، سراج، جراره، لاجوردی، قیصری، سلیمی، طبیبزاده نوری، اخلاقی، اسکندری، بحرینی، محمودی، حسن خجسته باقرزاده، مهدی عسگری، مجتبی زارعی، بیژن نوباوه، سمیه گلپور، علیاصغر پورمحمدی، علی طهرانی مقدم، نظام الدین موسوی، فاطمه قاسمپور، حسین مزرعه آخوند، مجتبی رحماندوست، عطا بهرامی، مهدی شریفیان، سعید آجرلو و غلامحسین رضوانی. به این ترتیب و بر اساس اظهارات قبلی سخنگوی ستاد انتخابات، اردیبهشت سال آینده ۳۲ نامزد که شورای نگهبان آنها را واجد صلاحیت دانسته برای کسب ۱۶ کرسی حوزه تهران در مجلس رقابت خواهند کرد.