به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۲۲:۳۶
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۲۶ ساعت ۱۰:۵۳
کد مطلب : ۴۶۰۹۹۸

معرفی ۵ ماده غذایی سیرکننده

معرفی ۵ ماده غذایی سیرکننده
گروه علمی: برخی مواد غذایی با حجم زیاد و کالری کمی که نسبت به حجم خود دارند، تأثیر زیادی در ایجاد حس سیری و سرکوب گرسنگی دارند:

۱) بلغور جو دوسر
بلغور جو دوسر، به عنوان یک غلات کامل، سرشار از فیبر است و می‌تواند سرعت هضم و جذب کربوهیدرات‌ها را کاهش دهد و از افزایش و افت ناگهانی قند، که سبب گرسنگی می‌شود، جلوگیری کند.

۲) ماهی
ماهی‌هایی همچون قزل آلا و ماهی تن علاوه بر پروتئین، حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستنند که برای سلامت قلب و مغز مفیدند. پروتئین و امگا ۳ هر دو در ایجاد حس سیری طولانی نقش چشمگیری دارند.

۳) آجیل
آجیل‌ها جزو مواد مغذی سیرکننده به شمار می‌آید. آجیل با ایجاد حس سیری، افزایش انرژی و هم‌چنین مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌هایی که در خود دارد، به حفظ سلامت کلی کمک می‌کند.

۴) سیب
سیب سرشار از فیبر است و خوردن آن به شما احساس شادابی و سیری می‌دهد. افرادی که در برنامه غذایی روزانه خود حداقل یک عدد سیب می‌خورند، زودتر و بیشتر احساس سیری می‌کنند.

۵) تمشک
تمشک یکی از میوه‌های حاوی فیبر است که در هر پیمانه ۸ گرم فیبر دارد. مصرف یک مشت تمشک برای اینکه حس گرسنگی را در طول روز سرکوب کنید، کافی است.
مرجع : خبرآنلاین
برچسب ها: تغذیه سبک زندگی
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها