گروه فرهنگی:باستانشناسان در نتیجه جدیدترین کاوشها در شهر باستانی «پمپئی» طراحیهایی به شکل گلادیاتور را روی دیوار کشف کردند.به گزارش ایسنا، در نتیجه جدیدترین کاوشهای باستانشناسان در ویرانههای شهر باستانی رومی «پمپئی» واقع در ایتالیا، نقاشیهایی کشف شده است که گمان میرود توسط کودکان و با الهام از تماشای نبرد گلادیاتورها در تماشاخانه «پمپئی» خلق شده باشند.
«گاردین» در اینباره نوشته است، این طراحیها که با استفاده از زغال خلق شدهاند در جریان کاوش در بخش «I’Insula dei Casti Amanti» انجام شد که نام مجموعهای از خانهها در پارک باستانشناسی «پمپئی» است که برای نخستینبار از روز سهشنبه به روی عموم مردم افتتاح شده است.
سایر طراحیها که روی یک دیوار طولانی کشف شدهاند نیز تصویر خطکشی دور انگشتان سه دست کوچک، دو آدمک درحال بازی با توپ، تصویر شکار حیوانی که به نظر میرسد یک گراز باشد و دو آدمی را که روی زمین دراز کشیدهاند شامل میشود.
به گفته مدیر «پارک باستانشناسی پمپئی»، این نقاشیها توسط یک یا چند کودکی خلق شدهاند که پیش از نابود شدن این شهر بر اثر فوران آتشفشان «وزوو» در سال ۷۹ میلادی در حیاط مقابل یک ساختمان بازی میکردند.
این مسئول توضیح داد: «ما همراه با همکاری روانشناسان «دانشگاه ناپل» به این نتیجه رسیدهایم که نقاشیهای گلادیاتورها و شکارچیان بر اساس تماشای مستقیم آنها و نه بر اساس مدلهای تصویری خلق شدهاند. آنها احتمالاً شاهد نبردهایی در تماشاخانه بودهاند.»
باستانشناسان همچنین بقایای دو قربانی فوران آتشفشان را در مقابل یک در، در «خانه نقاشان درحال فعالیت» پیدا کردند. این ساختمان به این دلیل اینطور نامگذاری شده است که گمان میرود در زمان وقوع فوران آتشفشان، افرادی مشغول رنگ کردن آن بودند.
وزیر فرهنگ ایتالیا درباره این کشف تازه گفت: با گذشت زمان، اکتشافات جدید شگفتانگیز در «پمپئی» ثابت میکند که این محوطه یک صندوقچه خارقالعاده از گنجینه است.»در ماه آوریل، در نتیجه کاوش در «پمپئی» یک اتاق ضیافت مملو از نقاشیهای دیواری سالم تصویرگر صحنههایی از «جنگ تروا» نیز کشف شد. از دیگر اکتشافات مهمی که سال گذشته در همین مکان انجام شده است به کشف خانهای به همراه یک نانوایی میتوان اشاره کرد که گمان میرود از حیوانات و بردهها برای اداره آن استفاده میشد.
ویرانههای «پمپئی» در قرن شانزدهم میلادی کشف شد و نخستین کاوشها در این مکان در سال ۱۷۴۸ میلادی آغاز شد. «پمپئی» دومین محوطه باستانشناسی پربازدید در جهان محسوب میشود.