گروه سیاسی: محمدجواد ظریف در اعتراض به لیست ورزای پزشکیان استعفا داد و اعلام کرد که قصد بازگشت به دانشگاه را دارد. این تصمیم او در فضای مجازی پر سروصدا شده است.
در ادامه واکنشها به این تصمیم خبرساز ظریف را بخوانید:
آذری جهرمی در واکنش به استعفای ظریف نوشت: شهادت میدهم که او برای ایران از خود و خانوادهاش گذشت. ظریف خار چشم صهیونیستهاست و آمریکا تحریمش کرد تا اثرگذاریش برای ایران را بکاهد؛ چرا باید با خودتحریمی، ایران از خدماتش محروم شود؟
حسام الدین آشنا دقایقی بعد از استعفای ظریف توییت کرد: قانون کشور را از خدمات این افراد در مشاغل بالای دولتی محروم کرد؛
۱. سفیران،دانشجویان، مأموران دولتی و کارآفرینانی که در برخی کشورهای خارجی صاحب فرزند شدهاند.
۲. ایرانیانی که در برخی کشورهای خارجی متولد شدهاند.
این قانون قابل اصلاح است اما آثار سرمایهسوز آن قابل جبران نیست.
محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی با انتقاد از استعفای ظریف نوشت: پزشکیان بعد از معرفی اعضای دولت، مظلوم قرار گرفته. کابینه ای با اکثریت وزرای اصلاح طلبِ پر سابقه، تعدادی جوان، معاونت زنان مقبول. یادمان هست که این وزرا باید از تند ترین و افراطی ترین مجلس رأی اعتماد بگیرد. و یادمان هست که در قانون اساسی قدرت تقسیم شده است. پزشکیان قرار نبود دعوا کند.که مردم همخسته از دعوا شده اند. من به همین دلیل بدون توجه به خصوصیات وزرا معتقدم باید از کابینه پزشکیان دفاع کرد.
جلیل رحیم جهانآبادی، نماینده اهل سنت گفت: ظریف به همه ما درس غیرت ؛شجاعت، جنگندگی مرام ،شرافت و معرفت داد آموخت که برای نجات ایران چگونه باید جنگید. چگونه به مردم عشق ورزید و برای وطن فدا شد و اگر وعده ای محقق نشد از مردم عذر خواست و رفت و به پست و مقام و عنوان دل نبست. صد حیف و صد افسوس.
بهروز عزیزی، فعال سیاسی به جایگاه ظریف در کابینه پزشکیان اشاره کرد: نیمی از اعتبار و وجاهت کابینه متعلق به ظریف است.