گروه علمی: محققان دریافتند به ارتباط غذایی افراد در جوانی و ابتلا به بیماری در میانسالی و پیری پی بردند. تحقیقات نشان داده است افرادی که در جوانی غذاهای فرآوری شده بیشتری مصرف میکنند، در دوره میان سالی و سالمندی در خطر ابتلا به مشکلات جدی سلامتی قرار میگیرند. در ادامه جزئیات تحقیقات جدید منتشر شده درباره غذاهای نامناسب و ابتلا به برخی بیماریها را توضیح خواهیم داد.
خوراکی خوشمزه و محبوبی وجود دارد که مصرف آن باعث کاهش عقل و به خطر افتادن سلامت عقلی خواهد شد و بهتر است این خوراکی هارا مصرف نکنیم.محققان دریافتند به ارتباط غذایی افراد در جوانی و ابتلا به بیماری در میانسالی و پیری پی بردند. تحقیقات نشان داده است افرادی که در جوانی غذاهای فرآوری شده بیشتری مصرف میکنند، در دوره میان سالی و سالمندی در خطر ابتلا به مشکلات جدی سلامتی قرار میگیرند. در ادامه جزئیات تحقیقات جدید منتشر شده درباره غذاهای نامناسب و ابتلا به برخی بیماریها را توضیح خواهیم داد.
رژیم غذایی سالم برای حفظ سلامت مغز در میان سالمندان مهم است و درجه پردازش مواد غذایی نقش مهمی در سلامت کلی مغز دارد. افزایش مصرف غذاهای فراوری شده و فوق فرآوری شده با خطر ابتلا به سکتههای قلبی و مغزی و اختلالات شناختی در افراد بالای ۴۵ سال مرتبط است.
افرادی که در جوانی غذای ناسالم مصرف میکنند در دوره میانسالی ۹ درصد بیشتر از دیگران در معرض سکتههای قلبی و مغزی و ۱۶ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به اختلالات شناختی و زوال عقل که میتواند منجر به زوال عقل شود، هستند. میان وعدههای شیرین و وعدههای غذایی آماده با سلامتی بدتر، دیابت نوع ۲، سرطان و بیماری قلبی ارتباط دارند.
اگر میخواهید خیلی زود دچار زوال عقل نشده و با افزایش سن، حافظه و مهارتهای فکری تان از بین نرود، غذاهای فراوری شده مصرف نکنید. غذاهای فوق فرآوری شده سرشار از قند، چربی و نمک و پروتئین و فیبر کم هستند. از غذاهای فراوری شده میتوان به ژامبون، سوسیس، همبرگر، بستنی، چیپس، نان تولید انبوه، غلات صبحانه، کنسرو لوبیا پخته، بیسکویت، نوشابههای گازدار، ماستهای با طعم میوه، سوپهای فوری، نوشابههای گازدار، شکلات تختهای و... اشاره کرد.