به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۱۴:۲۵
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۱۴ ساعت ۱۲:۰۷
کد مطلب : ۴۹۹۴۲۰

بررسی شرایط سنی مهاجرت پرستاران به کشورهای مختلف

گروه کسب و کار : سن مورد قبول برای مهاجرت پرستاران بین ۱۸ تا ۴۵ سال تعیین می‌شود. در کشورهای توسعه‌یافته، افرادی که در بازه سنی ۲۵ تا ۳۵ سال قرار دارند، شانس بیشتری برای پذیرش دارند
بررسی شرایط سنی مهاجرت پرستاران به کشورهای مختلف
به‌طور کلی، شرایط سنی برای مهاجرت پرستاران به کشورهای مختلف بسته به نیاز آن کشور به نیروی کار و قوانین مربوطه متفاوت است، اما اکثر کشورها محدودیت‌هایی در این زمینه دارند. معمولا، سن مورد قبول برای مهاجرت پرستاران بین ۱۸ تا ۴۵ سال تعیین می‌شود. در کشورهای توسعه‌یافته، افرادی که در بازه سنی ۲۵ تا ۳۵ سال قرار دارند، شانس بیشتری برای پذیرش دارند، چراکه از نظر انرژی و تجربه کاری مناسب‌تر به‌نظر می‌رسند و این امکان را دارند که مدت طولانی‌تری در بازار کار آن کشور مشغول به کار بمانند. در بسیاری از کشورها، پرستاران با سن بیش از ۴۵ یا ۵۰ سال با محدودیت‌هایی مواجه می‌شوند. در این موارد، متقاضیان ممکن است به دلیل نزدیک بودن به سن بازنشستگی، شانس کمتری برای دریافت ویزای کاری داشته باشند.

آشنایی با شرایط سنی مهاجرت پرستاران به دانمارک
برای پرستاران علاقه‌مند به مهاجرت به دانمارک، شرط سنی از 18 تا 75 سال امکان‌پذیر است که به این معناست بیشتر افراد دارای مدرک و تجربه کاری مرتبط می‌توانند برای کار در این کشور اقدام کنند. یکی از بهترین روش‌های مهاجرت به دانمارک، دریافت ویزای کاری است که متقاضیان از طریق تکمیل مراحل معادل‌سازی مدارک و اخذ مجوز کار می‌توانند از این روش بهره‌مند شوند.
مدارک ضروری شامل مدرک کارشناسی پرستاری و گواهی معتبر از سازمان مربوطه در کشور مبدا است، به علاوه حداقل ۲ سال سابقه کاری. همچنین تسلط به زبان دانمارکی از شروط اصلی پذیرش پرستاران خارجی به شمار می‌رود.
هزینه مهاجرت به دانمارک شامل مواردی چون معادل‌سازی مدرک با هزینه‌ای حدود ۱۹۲ دلار آمریکا، اخذ ویزا به ارزش ۳۷۰ دلار، تمکن مالی برای فرد اصلی حدود ۵۸۳۷ دلار و بلیط پرواز از ایران به دانمارک است.

شرایط سنی مهاجرت پرستاران به کانادا
برای مهاجرت پرستاران به کانادا، محدودیت سنی مشخصی وجود ندارد، اما افراد زیر ۳۵ سال معمولاً امتیاز بیشتری در سیستم اکسپرس اینتری کسب می‌کنند که شانس پذیرش را بالا می‌برد. به‌طور کلی، تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسوی ضروری است و پرستاران باید مدرک زبان (آیلتس ۶.۵ به بالا) داشته باشند تا امتیاز لازم را به دست آورند. در استان کبک نیز مدرک زبان فرانسوی در سطح C1 الزامی است.
طبق منابع رسمی در این سایت، بهترین روش برای مهاجرت به کانادا، استفاده از سیستم اکسپرس اینتری و شرکت در برنامه نیروی کار ماهر است. هزینه مهاجرت پرستاران به کانادا در این روش شامل هزینه معادل‌سازی مدارک (۶۰۰ تا ۷۰۰ دلار کانادا) و هزینه ویزای کاری کانادا حدود ۱۵۵ دلار کانادا می‌باشد. همچنین، پرداخت ۸۵ دلار برای ثبت بیومتریک الزامی است. با توجه به میزان حقوق بالای پرستاران در کانادا، این کشور می تواند گزینه ای ایده آل برای مهاجرت کادر درمان و یه ویژه پرستاران باشد.

بررسی شرایط سنی مهاجرت پرستاران به آلمان
برای مهاجرت پرستاران به آلمان، شرط سنی زیر 50 سال تعیین شده است با این وجود بهترین سن، برای افراد زیر 45 سال است، چون بیمه بازنشستگی آن‌ها به‌طور کامل پوشش داده می‌شود. امکان مهاجرت پرستاران به آلمان بدون مدرک زبان وجود نداشته و ارائه مدرک زبان آلمانی در سطح B2 ضروری است. همچنین، پرستاران باید دوره تطبیق (Adaptation Course) که 6 تا 12 ماه طول می‌کشد، بگذرانند تا با سیستم بهداشت آلمان آشنا شوند؛ طول این دوره بر اساس سابقه کاری متقاضی تعیین می‌شود و با تجربه بیشتر، دوره کوتاه‌تر خواهد بود.
مدارک لازم شامل معادل‌سازی مدارک تحصیلی، گواهی عدم سوءپیشینه، گواهی سلامت و ترجمه سوابق کاری و تحصیلی است. دولت آلمان هزینه ویزای کار آلمان و اقامت را حدود 200 یورو و بررسی مدارک را حدود 100 یورو تعیین کرده و دوره‌های رایگان زبان و آزمون‌های کار پرستاری ارائه می‌دهد.



شرایط سنی مهاجرت پرستاران به آمریکا به چه صورت است؟
شرایط سنی برای مهاجرت پرستاران به آمریکا بین 18 تا 55 سال است. متقاضیان باید در آزمون NCLEX-RN شرکت کنند تا بتوانند برای شغل پرستاری در آمریکا واجد شرایط شوند. فرآیند مهاجرت از زمان دریافت پیشنهاد شغلی تا ورود معمولا 12 تا 18 ماه به طول می‌انجامد و ممکن است به دلیل تعامل با نهادهای مختلف طولانی‌تر شود.
هزینه‌های مهاجرت پرستاران به آمریکا شامل 412 دلار برای آموزش و صدور مجوز کامل RN، 127 دلار برای کارمزد و 287 دلار برای ثبت نام اولیه است. همچنین، برای عضویت و مجوز موقت 156 دلار نیاز است. هزینه‌های مجوزهای تمدید و عضویت، هزینه‌های کلی مهاجرت را تشکیل می‌دهند.

شرایط سنی مهاجرت پرستاران به استرالیا
شرایط سنی برای مهاجرت پرستاران به استرالیا حداکثر 45 سال تعیین شده است. پرستارانی که در بازه سنی 25 تا 35 سال هستند، بیشترین شانس پذیرش را دارند، زیرا استرالیا به دنبال نیروی کار جوان و ماندگار در این حوزه است.
یکی از بهترین روش‌های مهاجرت به استرالیا برای پرستاران، اخذ ویزای کاری است. متقاضیان باید مدارک تحصیلی خود را معادل‌سازی کرده و حداقل نمره زبان را در یکی از آزمون‌های آیلتس (نمره 7)، PTE (نمره 65)، تافل (نمره 97)، یا OET (سطح B) کسب کنند. همچنین، داشتن مدارکی مانند گواهی BLS می‌تواند به افزایش شانس پذیرش کمک کند.
هزینه‌های مهاجرت پرستاران به استرالیا شامل صدور ویزا برای فرد اصلی (4045 دلار استرالیا)، همسر (2020 دلار) و فرزند (1015 دلار) است. سایر هزینه‌ها شامل ترجمه مدارک (500 دلار)، آزمایشات پزشکی (150 دلار) و بیومتریک (200 دلار) است. با توجه به تقاضای زیاد برای پرستاران در استرالیا، این حرفه می‌تواند فرصت‌های شغلی و درآمد مناسبی را فراهم آورد.



شرایط سنی مهاجرت پرستاران به دبی
مهاجرت پرستاران به دبی فرصتی مناسب برای کار و زندگی در یکی از بهترین کشورها با اقتصاد در حال رشد است. از آنجا که حداکثر سن متقاضی برای کار در این زمینه ۳۵ سال تعیین شده، پرستاران زیر این سن شانس بیشتری برای پذیرش دارند. برای شروع فرآیند (این سایت)، شرکت در آزمون پرومتریک و اخذ مجوز DHA (اداره بهداشت دبی) یا HAAD (اداره بهداشت ابوظبی) الزامی است. این آزمون مهارت و توانایی پرستاران را ارزیابی کرده و اجازه کار در دبی را صادر می‌کند.
اگرچه داشتن مدرک زبان انگلیسی الزامی نیست، اما تسلط به زبان انگلیسی برای برقراری ارتباط و درک بهتر محیط کاری بسیار مهم است. همچنین، سابقه کار حداقل دو سال به‌ویژه برای پرستاران ثبت‌شده (RN) و یک سال برای دستیاران پرستاری مورد نیاز است.
هزینه‌های مهاجرت پرستاران به دبی شامل هزینه آزمون DHA یا HAAD، تاییدیه دیتافلو و صدور ویزا است که در کل حدود 1500 تا 2000 دلار آمریکا می باشد. پیشنهاد می‌شود پرستاران در بیمارستان‌هایی که با سازمان مجوز خود مرتبط هستند درخواست کار دهند تا نیاز به انتقال مجوز نداشته باشند، زیرا در غیر این صورت ممکن است نیاز به دریافت مجوز دیگری باشد.

راحت ترین کشور برای مهاجرت پرستاران کدام کشور است؟
برای پرستارانی که به دنبال مهاجرت سریع و آسان هستند، انتخاب کشوری با روند ساده‌تر پذیرش و الزامات کمتر، گزینه‌های مناسبی را فراهم می‌کند. کشورهایی که در آن‌ها نیاز مبرم به کادر درمانی وجود دارد، معمولا مسیرهای مهاجرت را برای پرستاران تسهیل کرده‌اند. به عنوان مثال، کانادا و امارات، به دلیل نیاز بالای خود به کادر درمانی، فرآیند سریع و ساده‌ای برای پرستاران فراهم کرده‌اند.
از سوی دیگر، کشورهایی مانند آلمان و استرالیا نیز پذیرای پرستاران هستند اما به‌طور معمول شرایطی مانند حداکثر سن ۴۵ سال، مدارک زبان (مانند آیلتس یا B2 زبان آلمانی) و گاهی دوره‌های معادل‌سازی مدارک یا گذراندن آزمون‌های خاص را در نظر گرفته‌اند. اگرچه پذیرش در این کشورها مزایای بسیاری از جمله تامین رفاهی و درآمد مناسب دارد، اما نیاز به طی دوره‌های آموزشی و تایید صلاحیت‌ها، روند مهاجرت را کمی طولانی‌تر می‌کند. در نتیجه، اگر سرعت در روند مهاجرت برای شما اهمیت دارد، دبی و کانادا می‌توانند گزینه‌های راحت‌تری باشند.
 
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها