به روز شده در ۱۴۰۳/۱۰/۰۷ - ۰۱:۲۸
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۰۶ ساعت ۲۲:۲۶
کد مطلب : ۵۰۳۰۰۱

تفاوت داکت اسپلیت معمولی و اینورتر چیست؟

گروه کسب و کار: تفاوت داکت اسپلیت معمولی و اینورتر به ثابت یا متغیر بودن دور کمپرسور مربوط می شود که این مسئله سبب تفاوت های دیگری می شود.
تفاوت داکت اسپلیت معمولی و اینورتر چیست؟
داکت اسپلیت ها، نسل جدیدی از تجهیزات تهویه مطبوع هستند که ظاهر و عملکرد مدرن و جدیدی دارند. مزیت اصلی داکت اسپلیت ها، عدم اشغال فضای زیاد در داخل است که دکوراسیون داخلی محیط را زیباتر می کند.
داکت اسپلیت ها، قابلیت کانال کشی برای ارائه هوای تازه به بخش های مختلف محیط و امکان افزودن کویل آب گرم برای بهره مندی از سیستم گرمایشی را دارد. داکت اسپلیت ها به نسبت دیگر تهویه های مطبوع، محبوبیت زیادی دارند. داکت اسپلیت هایسنس، یکی از بهترین برندهای داکت اسپلیت است.

مهمترین تفاوت داکت اسپلیت معمولی و اینورتر چیست؟
داکت اسپلیت های معمولی تنها دو حالت خاموش و روشن در عملکرد موتور یا کمپرسور را دارند و وضعیت دیگری برای آنها تعریف نشده است. اما داکت اسپلیت های اینورتر به این صورت هستند که کمپرسور روشن می شود و پس از رسیدن دمای محیط به دمای تنظیمی، سرعت دور موتور کاهش پیدا می کند و کمپرسور در زمان روشن بودن داکت اسپلیت، اصلاً خاموش نمی شود. در واقع بازه سرعت دور موتور یا کمپرسور از بازه 0 تا 100 خواهد بود. این مسئله سبب می شود که داکت اسپلیت های اینورتر، مصرف برق کمتری داشته باشند و طول عمر آنها بیشتر باشد. امروزه به خرید داکت اسپلیت های اینورتر، اهمیت زیادی داده می شود. داکت اسپلیت گودمن، نمونه ای از داکت اسپلیت اینورتر است. البته برخی از مدل های داکت اسپلیت گودمن، به صورت اینورتر می باشند.

مزایای داکت اسپلیت اینورتر چیست؟
تفاوت داکت اسپلیت معمولی و اینورتر سبب شده است که داکت اسپلیت اینورتر پرفروش تر از داکت اسپلیت معمولی باشد. مسئله ای که سبب توجه به استفاده از تجهیزات الکترونیکی اینورتر شده است، مصرف برق بسیار بالای تجهیزات الکترونیکی معمولی است. برق، در ایران گران است و تجهیزات برقی پرمصرف سبب افزایش چشمگیر هزینه قبوض برق می شود.
داکت اسپلیت اینورتر، مصرف برق بسیار پایینی دارد و در زمان استفاده از داکت اسپلیت به سبب قابلیت تغییر دور، کمپرسور در طول فعالیت آن روشن می ماند. فعال بودن پیاپی کمپرسور سبب می شود تا هوای محیط به طور یکدست و بدون افت دما در وضعیت مطلوب باقی مانده و کاربران از دمای مطبوع و مطلوب محیط لذت ببرند. تفاوت داکت اسپلیت معمولی و اینورتر ، هر خریداری را به خرید داکت اسپلیت اینورتر ترغیب می کند. مهمترین مزایای داکت اسپلیت های اینورتر شامل موارد زیر است:

-    عدم شکل گیری شوک های الکتریکی به جریان برق ساختمان در هر بار استارت کمپرسور یا موتور داکت اسپلیت، دستاورد مهم استفاده از داکت اسپلیت ها می باشد.
-    کاهش مصرف برق به حفظ سرمایه ملی کمک می کند و کمکی در راستای جلوگیری از خاموشی های مکرر در نقاط مختلف کشور خواهد شد.
-    داکت اسپلیت های اینورتر، از امکان کنترل و تنظیم پیوسته دمای محیط برخوردار هستند.
-    داکت اسپلیت های اینورتر می توانند صدای کمتری در حین کار کردن ایجاد کنند.
-    طول عمر و ماندگاری داکت اسپلیت های اینورتر بسیار بالا است.
مزایای نامبرده شده برای داکت اسپلیت های مختلف از نوع اینورتر مانند داکت اسپلیت گرین وجود دارد.

نحوه محاسبه ظرفیت داکت اسپلیت چگونه است؟
با تفاوت داکت اسپلیت معمولی و اینورتر آشنا شدیم. اینک به نحوه محاسبه ظرفیت داکت اسپلیت می پردازیم. با لحاظ پارامترهایی مانند متراژ، مساحت فضا و درصد رطوبت موقعیت جغرافیایی می توان داکت اسپلیت با ظرفیت ایده آل را به خوبی انتخاب نمود.
ظرفیت داکت اسپلیت برای محیط های مسکونی 30 تا 40 متری حدود 18000، برای محیط های مسکونی 40 تا 55 متری حدود 24000، برای محیط های مسکونی 50 تا 70 متری حدود 30000، برای محیط های مسکونی 60 تا 80 متری حدود 36000 و برای محیط های مسکونی 70 تا 90 متری حدود 42000 و برای محیط های مسکونی 90 تا 125 متری حدود 60000 می باشد. متراژها بر اساس واحد مترمربع و ظرفیت کولرگازی بر اساس واحد بی تی یو بر ساعت بیان شده است. ضمن توجه به تفاوت داکت اسپلیت معمولی و اینورتر باید به ظرفیت داکت اسپلیت موردنیاز خود توجه کنید تا انتخاب ایده آلی داشته باشید.
ظرفیت داکت اسپلیت برای محیط های اداری 25 تا 35 متری حدود 18000، برای محیط های اداری 35 تا 50 متری حدود 24000، برای محیط های اداری 45 تا 60 متری حدود 30000، برای محیط های اداری 55 تا 70 متری حدود 36000، برای محیط های اداری 60 تا 80 متری حدود 42000 و برای محیط های اداری 80 تا 120 متری حدود 60000 بی تی یو بر ساعت می باشد.
ظرفیت داکت اسپلیت برای محیط های تجاری 20 تا 30 متری حدود 18000، محیط های تجاری 30 تا 40 متری حدود 24000، برای محیط های تجاری 40 تا 50 متر حدود 30000، برای محیط های تجاری 50 تا 60 متر حدود 36000، برای محیط های تجاری 60 تا 70 متری حدود 42000 و برای محیط های تجاری 70 تا 110 متری حدود 60000 بی تی یو بر ساعت می باشد.

چه برندهایی، داکت اسپلیت باکیفیت تولید می کنند؟
با توجه به تفاوت داکت اسپلیت معمولی و اینورتر و درنظر گرفتن اولویت های خود می توانید بهترین داکت اسپلیت مناسب مکان موردنظر خود را به خوبی انتخاب کنید. بهترین برندهای داکت اسپلیت موجود در بازار در شرایط فعلی شامل داکت اسپلیت ال جی، داکت اسپلیت جی پلاس، داکت اسپلیت ایران رادیاتور، داکت اسپلیت دماتجهیز، داکت اسپلیت گرین، داکت اسپلیت هایسنس و ... است. این داکت اسپلیت ها از جنبه های مختلفی باکیفیت هستند و ارائه دهنده بالاترین راندمان هستند.



دماتجهیز؛ بهترین قیمت ها و برندهای تجهیزات تأسیسات ساختمان
دماتجهیز

دماتجهیز، یک برند حرفه ای در زمینه فروش انواع سیستم ها و تجهیزات سرمایش و گرمایش و تهویه مطبوع است که مشتریان زیادی در ایران و خارج از کشور دارد. این مجموعه صرفاً ارائه دهنده برندهای باکیفیت و محصولات اصل می باشد و با توجه به این مسئله توانسته است به یک فروشگاه تخصصی حرفه ای در این زمینه تبدیل شود. امیدواریم توضیحات ارائه شده درباره تفاوت داکت اسپلیت معمولی و اینورتر برای شما مفید باشد و بتواند به انتخاب یک داکت اسپلیت مناسب برای مکان موردنظر شما کمک کند. دماتجهیز، فروش انواع داکت اسپلیت را با قیمت مناسب انجام می دهد.

 
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها