به روز شده در ۱۴۰۳/۱۰/۲۶ - ۱۴:۲۸
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۲۶ ساعت ۱۲:۵۷
کد مطلب : ۵۱۰۶۰۱

گرفتار شدن نقره در فاز نزولی

گرفتار شدن نقره در فاز نزولی
گروه اقتصادی: قیمت انس جهانی نقره روز دوشنبه موفق به عبور از مقاومت مهم MA۵۰ روزه خود نشده و به کف قیمت پنج روزه خود روی ۲۹.۵۰ دلار سقوط کرد. همچنین، حمایت مهم نقره روی ۲۹.۷۷ دلار یعنی محور MA۲۰ روزه نیز از دست رفته است. نکته مهم دیگر اینکه MA۲۰۰ روزه نقره نیز که روی ۲۹.۹۵ دلار قرار دارد نیز از دست رفته و صبح روز سه شنبه، قیمت جهانی هر انس نقره روی ۲۹.۶۵ دلار قرار دارد.
 
به گزارش بازار،با این حساب باید گفت که قیمت نقره دستکم در کوتاه مدت نزولی بوده و امکان اصلاح تا سطح حمایت های بعدی نیز وجود دارد. نکته دیگر اینکه ه تنها قیمت فعلی نقره به زیر محدوده متوسط سه ماهه خود کاهش یافته، بلکه این قیمت برای سومین روز متوالی همچنان روند اصلاحی خود را در پیش گرفته است.

نگاهی به نمودار قیمت نشان می دهد که نقره پی از رسیدن به پیک قیمت خود روی ۳۰.۶۶ دلار در روز جمعه گذشته، روند صلاحی خود را آغاز کرده و همچنان تا صبح روز سه شنبه نیز این روند ادامه داشته است. قیمت فعلی نیز همانطور که گفته شد، زیر محدوده MA۵۰ روزه روی ۳۰.۵۷ دلار قرار داشته و همین قیمت در حال حاضر به عنوان مقاومت اصلی نقره به ایفای نقش می پردازد. این در حالیست که چنین مقاومتی، تا روز جمعه هفته گذشته به عنوان حمایت اصلی نقره عمل میکرد.

از سوی دیگر، به نظر می رسد الگوی ABCD نیز برای نقره شکل گرفته که تاکنون، تا فاز C این الگو تکمیل شده و باید دید نقطه تکمیل فاز D کجا خواهد بود. نگاهی به خط C آبی رنگ در نمودار بالا نشان می دهد که نقره به وضوح وارد فاز اصلاحی شده و خط ۵۰ روزه نیز در محدوده بالای قیمت فعلی قرار دارد. اگر روند قیمت به حالت فعلی خود ادامه یابد، می توان منتظر اصلاح قیمت نقره تا سطح حمایت بعدی روی ۲۹.۵۰ دلار بود. همچنین در صورتیکه این حمایت نیز از دست برود، می توان منتظر اصلاح بیشتر تا سطح دو کف مشخص شده با فلش آبی در نمودار یعنی ۲۸.۹۰ دلار بود.

فیب ۷۸.۶ درصد اصلاحی نقره نیز روی ۲۸.۲۷ دلار قرار داشته و نکته قابل تامل اینکه اگر فرضیه ما برای تشکیل الگوی ABCD نیز درست از آب در آید، بخش انتهایی این الگو روی نقطه ۲۷.۱۱ خواهد بود. با اینحال، نقطه ۲۸.۹۰ دلاری همچنان به عنوان حمایت قوی و مهم برای نقره به حساب آمده که تا زمان حفظ آن، می توان امیدوار بود که قیمت بار دیگر تغییر جهت داده و به سمت اهداف بالاتر حرکت نماید.

در خصوص شرایط فاندامنتال نقره نیز باید گفت که شاخص دلار به بالاترین سطح خود طی یک سال گذشته رسیده و صبح روز سه شنبه با اصلاحی جزئی، روی ۱۰۹.۶۱ قرار دارد. باید به این نکته دتوجه داشت که تا زمان قرارگیری شاخص دلار در چنین وضعیتی، نمی توان انتظار رشد چشمگیری از بازارهای مالی به ویژه برای طلا، نقره و ارزهای دیجیتال داشت. از سوی دیگر، مواضع اخیر فدرال رزرو به خوبی نشان می دهد که این نهاد مالی قصد کاهش نرخ بهره بانکی بیش از ۲ مرحله احتمالا ۲۵ واحدی را برای سال ۲۰۲۵ نداشته و در نتیجه، چنین وضعیتی به ضرر بازارهای مالی عمل خواهد کرد.

اگرچه با توجه به ماهیت صنعتی نقره در کنار مصرف آن به عنوان فلز گرانبها، آخرین وضعیت اقتصاد چین را نیز باید در تعیین روند قیمت جهانی این فلز موثر دانست، اما شاخص دلار همچنان مهمترنی رقیب قیمت نقره و طلا عمل کرده که باید دید طی روزهای آۀتی به ویژه پس از آغاز به کار رسمی دولت ترامپ، این شاخص به کدام سمت و سو حرکت خواهد کرد.
 
برچسب ها: قیمت نقره
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها