به روز شده در ۱۴۰۳/۱۱/۱۴ - ۱۴:۲۸
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۱۴ ساعت ۱۲:۰۱
کد مطلب : ۵۱۳۴۸۵

چین در حال غارت معادن طلای ایران است؟

چین در حال غارت معادن طلای ایران است؟
گروه اقتصادی: وقتی نامی از ورزقان به گوش می‌رسد ناخودآگاه به یاد معدن طلای این شهرستان می‌افتیم معدنی که قرار بود فرصتی برای رشد و اشتغال‌زایی در این منطقه باشد، اما نه‌تنها این‌گونه نشد، بلکه بیگانگانی از شرق آسیا مانع ورود ایرانیان به این معدن مزرعه شادی شده‌اند.
 
به گزارشاقتصاد24؛ داستان از اینجا شروع می‌شود که سال هاست عده‌ای برای صنعت و تولید و در کل اقتصاد کشور نسخه پیچیده‌اند نسخه‌ای که فقط درد صاحبان این اتاق فکر را درمان و آنان را با سود‌های هنگفت خوشحال‌تر از گذشته می‌کند.

امروز چینی‌ها با فرصت‌هایی که از تمام لایه‌های اقتصاد ایران به دست آورده‌اند خود را مالک ذخایر نفتی، معدنی و صنایع این کشور غنی می‌دانند. به درستی ایران با تمام ظرفیت‌هایی که دارد دربست در اختیار شرکت‌های چینی قرار گرفته و در کنار این چینی ها، ایرانیانی هستند که به عنوان عناصر‌ کشور فروش، سود‌های زیادی را به جیب می‌زنند، اما در ظاهر خود را جزو مدافعان حریم اقتصادی و درآمدزایی ایران می‌نامند!

ممانعت چینی‌ها از ورود کارگران ایرانی به معدن طلای خودمان!
حالا با قیمت‌های مفت، سرمایه‌های ایران را به این چینی‌ها می‌فروشند، اما نکته جالب اینجاست که بر اساس اطلاعات منتشرشده از سوی منابع کارگری، کارگران معدن مزرعه شادی با ممانعت کارفرمای چینی برای ورود به معدن روبه‌رو شده‌اند؛ بیگانگانی که ثروت کشور را به غارت می‌برند و نمی‌گذارند حداقل کارگران این بخش از کشور بر سر کار خودشان بمانند.

در همین رابطه یکی از فعالان کارگری با اشاره به اهمیت این موضوع  گفت: خودمان را از سرکار معدن خودمان و از سرزمین مادری خودمان بیرون می‌کنند و آقایان مسئول هم هیچ واکنشی نشان نمی‌دهند.

به گفته این فعال کارگری که نمی‌خواست نامش فاش شود؛ نکته جالب اینجاست که الان یکسری بیگانه بر اساس توافق با یکسری بیگانه‌تر از خودشان که هر کدام پست‌های مدیریتی گرفته و معدنی را به دست گرفته‌اند می‌خواهند کارگر چینی هم وارد کنند، بر همین اساس کارگر‌ان ایرانی را از معادن بیرون کرده‌اند. اگر قرار است این سرمایه‌گذاران در این معادن باقی بمانند تکلیف این همه سرمایه از همین امروز مشخص است؛ غارت و در نهایت یک مشت خاک باقی مانده برای مردممان!

این فعال کارگری با اشاره به اینکه این معدن جزو یکی از بزرگ‌‎ترین معادن کشور است که دارای دو میلیون و ۱۷۵ هزار تن ذخیره معدنی در ۱۱.۵ هکتار است، گفت: چطور می‌توان برای چنین نسخه پیچی اقتصادی نامی گذاشت آیا این به معنای واقعی یک سرمایه گذاری است یا غارت ثروت کشور؟! قطعا همه جای دنیا بخش‌های مختلف از جمله معادن خود را واگذار و جلب سرمایه گذار می‌کنند، اما نه به این شکل! بلکه به صورت مشارکتی اقدام به جذب سرمایه گذار خارجی می‌کنند. همانطور که باید برای سرمایه گذار فرش قرمز پهن شود باید برای مردم آن سرزمین هم فرش پهن شود نه اینکه همین تکه جاجیمی که گسترده شده به راحتی جمع شود!
** ارسال نظر برای اين مطلب در تاريخ ۱۴۰۳-۱۱-۲۱ ۱۱:۵۹ بسته می شود. **
نام شما

آدرس ايميل شما
توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *

پربيننده‎ترين مطالب و خبرها