گروه علمی: دانشمندان دانشگاه نورثوسترن در ایلینویز و دانشگاه نیویورک، مدعیاند حرفزدن با نوزادان زیر یک سال، به آنها در دوستیابی کمک کرده و این کودکان را باهوشتر میکند زیرا دنیای اطرافشان را بهتر درک خواهند کرد.
به گفته دکتر آتنا وولومانوس از دانشگاه نیویورک، گوشدادن به صحبتها، کسب تواناییهای بنیادین روانشناختی اجتماعی و شناختی نوزدان را ارتقا میبخشد و این تواناییها اساس یادگیریهای بعدی آنها در زندگی را تشکیل میدهند. محققان بر این باورند نوزدانی که در معرض مکالمههای انسانی بیشتر قرار میگیرند، نسبت به هم سنوسالهایشان در گوشدادن به صداهای جالب بهتر عمل میکنند. این موضوع به آنها امکان انتخاب افراد برای برقراری ارتباط و همچنین دریافت اطلاعات درباره محیط اطرافشان را آسانتر میکند.
به گفته پروفسور ساندرا واکسمان از دانشگاه نورثوسترن، زمانی که نوزدان به زبان گوش میدهند، توجهشان به اشیا و رخدادهای دنیای اطراف افزایش مییابد و این امر یادگیری سریع آنها را ارتقا میبخشد. بنا بر اعلام این محققان، نوزادان دو یا سه ماهه نه تنها عاشق گوشدادن به کلام هستند، بلکه روابط اجتماعی و شناختی بنیادین بهتری را در گوشدادن به صحبتها (بیش از هر بافت دیگری) یاد میگیرند. جزئیات این تحقیق در نشریه Trends in Cognitive Sciences قابلمشاهده است.