به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۲۰:۰۴
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۱۱/۲۵ ساعت ۱۰:۳۳
کد مطلب : ۶۹۵۵۰

آرزوی حمیدیان برای چرخه اقتصادی سینما

گروه فرهنگ و هنر: یک بازیگر سینما و تلوزیون آرزو دارد که چرخه اقتصادی سینما، دست کم مثل چرخه اقتصادی فندک‌های 2 هزار تومانی بشود.
آرزوی حمیدیان برای چرخه اقتصادی سینما
بابک حمیدیان در جشنواره فیلم فجر امسال با 5 فیلم حاضر بود، اما در برخی از آن‌ها فقط چند دقیقه به ایفای نقش پرداخت. در یکی از آخرین روزهای جشنواره فیلم فجر به بهانه بازی حمیدیان در این فیلم‌ها، گپ و گفت کوتاهی با این بازیگر داشتیم. بابک حمیدیان در این گفتگوی کوتاه و دوستانه هم از حضورش در نقش‌های کوتاه و کم شدن هیجانش در این دوره از جشنواره گفت هم از برخی بی‌احترامی‌ها نسبت به سینما ابراز تاسف کرد.

حضور من در نقش‌های کوتاه، براساس یک تصمیم قبلی نبود، بلکه همه‌چیز اتفاقی بود. جریان کاری‌ام امسال با فیلم «استراحت مطلق» کار رضا کاهانی کلید خورد که فیلم خیلی سختی بود و احتمالا هم فیلم خوبی شده باشد و بعد از آن هم در «شکاف» کار کیارش اسدی‌پور نقش اصلی داشتم، اما بعد به طور اتفاقی در سه فیلم دیگر بازی کردم و همه این‌ها کنار هم چیده شد. همین که تنوع این نقش‌ها بین دوستان مطبوعاتی‌ام مطرح شده، یک دنیا برایم ارزش دارد. او که سال گذشته هم جزو بازیگران پرکار جشنواره فجر بود، اضافه کرد: امسال خیلی هیجان‌زده نبودم، پارسال هیجان بیشتری داشتم. شاید امسال کمی بزرگ‌تر و عمیق‌تر شده‌ام. به هر حال نمی‌دانم شاید هم سال بعد دوباره هیجان‌زده شوم.

بابک حمیدیان در ارزیابی‌اش از جشنواره فیلم فجر امسال گفت: جشنواره در کنار واژه دیگری به نام امید تعریف می‌شود که امسال کمی ندیده گرفته شده بود،‌ اما همین که در این جشنواره شاهد فیلم‌هایی از هم نسلان خود بودیم، اتفاق ارزشمندی است. بچه‌های نسل ما که در فاصله سنی 25 تا 40 سال هستیم، هم صدا و هم ایده حضور داشتیم. فیلم‌های خوبی ساختیم و فیلم‌های خوبی بازی کردیم. فکر می‌کنم همین که ما جوان‌ها کار می‌کنیم، حس خوبی است و احتمالا بزرگ‌تر‌های ما در سینما هم از بودن‌مان حس خوشایندی داشته باشند.

بازیگر فیلم‌های «چ» و «ریسمان باز» البته در ادامه به موضوع غم‌انگیزی در برخورد با سینماگران اشاره کرد و توضیح داد: به هر حال سینماست؛ سینمایی که وقتی در دل اجتماع با مردم کار می‌کنیم، هزاران بی‌احترامی از سوی آن‌ها می‌بینیم. همچنان که پلیس هم هزاران بی‌احترامی به گروه‌های فیلمبرداری می‌کند و این بلایی بود که موقع فیلمبرداری «شکاف» برسرمان آمد. مجوزمان را گرفتند و پلیس تلاش می‌کرد مجوز ما را که طلقی روی آن کشیده بود، پاره کند تا اینکه ناچار شدم به او بگویم این مجوز این‌طور پاره نمی‌شود و باید آن را قیچی کنید! این مسائل، کار همه ما را بی‌ارزش می‌کند و به جز این‌ها مورد قضاوت هم قرار می‌گیریم.

حمیدیان با همه این‌ها معتقد است: به هر حال همه ما قائلیم که مردم باید چرخه سینما را بچرخانند. به جای اینکه مدام از این فندک‌های 2 هزار تومانی بخرند! ناراحت کننده است که چرخه مالی همین فندک‌ها، 10 برابر سینمای ایران است.

بازیگر فیلم‌های «مرگ ماهی»، «من دیه‌گو مارادونا هستم» و «روباه» در عین حال با تقدیر از تماشاگرانی که پیگیرانه به تماشای فیلم و تئاتر می‌آیند، ادامه داد: البته قشر اندکی هم هستند که به طور مستمر به سینما و تئاتر می‌آیند و باید آن‌ها را طلا گرفت به خصوص آن‌ها که به دیدن تئاتر می‌آیند، باید دستشان را بوسید و به آن‌ها گفت به ما لطف کنید و باز هم نمایش‌های ما را ببینید.

بابک حمیدیان همچنین در پاسخ به اینکه از فیلم‌هایش راضی است؟ به ایسنا گفت: امسال خیلی فیلم ندیدم و خیلی قضاوتی ندارم که آدم‌ها در جشنواره حال خوشی داشتند یا نه. رفتار شما دوستان مطبوعاتی‌ام با فیلم‌های من خوب بود، همین برایم کافی است.
مرجع : ایسنا