گروه سياسي: همزمان با انتشار برخي گمانهزنيها و شايعات مبني بر اينكه رئیسجمهور منتخب قصد دارد برخي از فعالان سياسي اصولگرايان سنتي را به عنوان وزيران حوزه سياسي و فرهنگي (كشور و ارشاد) معرفی کند، يك عضو شورایعالی حزب اصلاحطلب «همبستگی» گفت: اگر روحانی واقعا در مقابل شانتاژ رسانههاي افراطيون اصولگرا و اظهارات تفکر شریعتمداری کوتاه بیاید، عرصه را تا آخر باخته است.
منصور کمالی در پاسخ سوال که نظر شما در خصوص کابینه و موانع احتمالی و اظهارات اخير گفت: اگر روحانی در مقابل شانتاژ رسانه ها و اظهارات تفکر شریعتمداری کوتاه بیاید، عرصه را تا آخر باخته است و هرگز به مطالبات مردم که شعار ایشان بوده پاسخگو نخواهد بود. روحانی باید با توجیهات منطقی و رایزنیهای متعدد مجلس را متقاعد و با خود همراه کند و کابینه ۱۰۰ تکه ای هرگز او را به هدف نخواهد رساند.
کمالی گفت: امروز بیش از دیگر کاندیداهائی که موفق به کسب آرا نشدند، حسین شریعتمداری ناراحت است و ميبینیم که امروز از کمای روزهای ابتدای پس از پیروزی خارج شده و ماشین تخریب کیهان را راه اندازی کرده است و به محض مطرح شدن اشخاصی با تفکر اصلاخ طلبی در صدد تخریب بر ميآید البته او هرچه بیشتر بر علیه اصلاخ طلبان بنویسد محبوبیت اصلاح طلبان بیشتر خواهد شد کما اینکه این نوع برخورد ها ی هشت ساله باعث شد تا مردم به تفکر اصولگرایان،"نه" بگویند! ایشان هنوز باور ندارند که تیمی با محوریت هاشمی و خاتمی ۵۱ درصد را کسب و پیروز انتخابات شده اند.
کمالی افزود: معرفی کابینه ميبایست توام با مقاومت و پافشاری آقای روحانی باشد و اظهارات کیهان و همفکرانش باعث عقب نشینی از مواضع ایشان نگردد. جناح اصولگرا باید درک کنند که رای به روحانی یعنی پایان دوران اصولگرایی در دولت و حداقل برای هشت سال تا بازسازیی در پیکره و تفکر خود داشته باشند.
کمالی در پاسخ به این سوال که شما فکر نمیکنید کلمه اعتدال از اصلاح طلبی فاصله زیادی دارد؟ گفت: تعریف اعتدال به معنی امروز، یعنی اصلاح طلبی به توان هزار! شما باید اعتدال امروز را در مقابل افراط گریهای هشت ساله گذشته معنا کنید، و نه اصلاح طلبی دوران ریاست جمهوری آقای خاتمی! از آنجاییکه عصر فراگیر ارتباطات امروز به روشنگری مردم افزوده من امیدوارم فضای آتی با کلمه اعتدال، بستر جامعه مدنی را برای مردم فراهم خواهد ساخت.
هشدار اين فعال سياسي در پي بروز برخي گمانهزنيها مبني بر اينكه رئیسجمهور منتخب میخواهد «علی جنتی» فرزند آیت الله «احمد جنتی» را برای تصدی بر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و «محمود علوی» عضو مجلس خبرگان رهبری را برای تصدی بر وزارت کشور به مجلس معرفی کند، مطرح شده است.
به گزارش بهارنيوز، سايت پویش متعلق به حزب اسلامي كار نوشته است: در حالی که پیشتر نام افرادی همچون «احمد مسجد جامعی» برای قرارگیری در راس وزارت فرهنگ و ارشاد و «مجید انصاری» و «علی یونسی» برای به عهده گرفتن هدایت وزارت کشور در رسانهها مطرح بود ظن آن میرود طیف رادیکال جناح راست با فشارهایی که در هفته گذشته به رئیس جمهور منتخب وارد کرده است، موفق شده باشد با ایجاد تغییراتی در ترکیب وزرای پیشنهادی روحانی به مجلس از حضور افراد موثر جریان اصلاحات در دولت یازدهم جلوگیری کند. مطرح شدن نام علی جنتی معاون سیاسی وزارت کشور دولت نهم در دوره وزارت مصطفیپور محمدی و محمود علوی رئیس سابق سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در راستای فشارهای مذکور ارزیابی میشود.
با پیروزی روحانی در انتخابات، طیف رادیکال جناح راست به افراد موثر و توانمند جریان اصلاحات که حضورشان در کابینه دولت یازدهم با ایجاد تغییر و تحول و تحقق نسبی مطالبات رای دهندگان به آقای روحانی همراه است برچسب فتنه گر یا فعال فتنه میزنند تا رئیس جمهور منتخب از معرفی این افراد به مجلس صرف نظر کند. در همین رابطه، هفتهٔ گذشته رئیس قوه قضاییه در جلسه مسئولان عالی قضایی با تشبیه معترضان به نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ به «افعیهای گرما دیده» گفته بود: «در این مدت اخیر کسانی که اهل فتنه سال ۸۸ و در جریان اصلاحات قائل به سکولاریزه شدن کشور و سیاست بودند و راه امام (ره) را بر نمیتافتند دوباره سر برآوردهاند و گویی افعی جانشان گرما خورده است و به جنبش افتادهاند اما اشتباه میکنند چرا که امت تفکرات این گروه را برنمیتابد و تعرّب بعد از هجرت در ایران اسلامی ما جایی ندارد.»
همچنین روز ۱۶ تیر ماه، حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در یادداشت «رقص مار» که در همین روزنامه منتشر شد با تشبیه معترضان به نتیاج انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ به «مارهای از رمق افتادهای که نباید آنها را به آفتاب داغ بغداد کشید و جان دوباره بخشید» به روحانی هشدار داده بود!