گروه اقتصادی_ رسانه ها: روزنامه شهروند نوشت: این روزها در بازار ارز معاملات کمحجم و محتاطانه شده است و معاملهکنندگان نگران زیانهای سنگین هستند.انگار که خاک مرده در چهارراه استانبول پاشیدهاند! حدود ٨٠-٧٠ درصد صرافیها تعطیل و نیمهتعطیل به نظر میرسند ...
گروه اقتصادی: بر اساس نامهنگاری جدید بانک مرکزی با صرافیها، صرافان میتوانند از طریق شعب ارزی بانکهای عامل نسبت به خرید حوالههای ارزی از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اقدام نمایند.
گروه اقتصادی: بانک مرکزی دستورالعمل خرید و فروش ارز را به شبکه صرافیهای مجاز اعلام کرد که بر اساس آن باید هنگام خرید ارز حاصل از صادرات، گزینه «از محل صادرات» را در سامانه سنا انتخاب کنند.
گروه اقتصادی: عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران با اشاره به اینکه واحدهای تولیدی صنعت پوشاک جهت تخصیص ارز از مدت ها قبل ریال خود را به صرافیها دادهاند، گفت: متاسفانه ریال تولیدکنندگان حوزه پوشاک در صرافیها به خواب رفته است و این درحالی است که ارزی دریافت نکردهاند.
گروه اقتصادی: بازار ارز با حضور پررنگ صرافیها در خرید از مردم و فروش آن در سرفصلهای ۲۱گانه خدماتی و ۵۰۰۰ دلار سالانه، حال و هوای متفاوتی نسبت به روزهای گذشته به خود گرفته و عدم اطمینان رنگ باخته است.
گروه اقتصادی: امروز بازار ارز آنقدر با وضعیت ناپایدار، غیرقابل پیشبینی و با نرخهای غیرمنطقی و فروشهای فردایی پیشرفت که فعالان بازار میگویند این بازار روی شرط بندی میچرخد و قمارخانه شده است.
گروه اقتصادی: پس از اینکه بانک مرکزی در روزهای گذشته دستورالعمل خرید و فروش اسکناس ارز را به صرافیها ابلاغ کرد، صرافیها اکنون میتوانند تحت شرایط تعیین شده اسکناس به کشور وارد کرده و برای تامین نیازهای موجود، آن را در بازار به فروش برسانند.
گروه اقتصادی: دلار بعد از پشت سرگذاشتن نرخ ۱۵ هزار تومانی در هفته گذشته، در حال حاضر تا ۱۳ هزار تومان کاهش قیمت داشته است. گر چه قیمتها همچنان بالاست و حتی به نرخ زیر ۱۱ هزار تومان چند روز اخیر هم نرسیده ؛ اما امروز با ورود فروشندهها بازار کم التهاب و خلوت بود.
گروه اقتصادی: رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه روند کاهش نرخ ارز شروع شده است، گفت: به صرافی ها برای ورود ارز به کشور مجوز داده شده و آنها می توانند اسکناس به کشور وارد کنند.
گروه اقتصادی: "صرافیها به شما ارز نمیفروشند و فقط خریدار دلار و یورو هستند. تابلوهای خرید و فروششان هم برای ماموران است و نمیخواهند صرافیشان تعطیل شود؛ وگرنه بازار ارز اینگونه است که صرافیها ارز را از مردم میخرند و به دلالان میفروشند و دلالان هستند که قیمت ارز را مشخص میکنند؛ نه صرافیها و ...
گروه اقتصادی: با وجود الزام صرافیها به درج قیمت معاملات خود، گزارشهای بازار از این حکایت دارد که نرخی که در تابلوهای آنها درج میشود با نرخ مورد معامله تفاوت قابل توجهی دارد. در حالی نرخ یورو را تا حدود ۱۳ هزار و ۳۰۰ تومان ثبت کردند که در هنگام فروش با نرخ ۱۴ هزار و ۷۰۰ تومان مواجه میشویم.
گروه اقتصادی: به دنبال ابلاغیه بانک مرکزی در رابطه با ممنوعیت صرافیها برای فروش ارزهای صادراتی خریداری شده با نرخ ۴۲۰۰ تومان، صرافان عنوان میکنند امکان فروش ارزهای در اختیار را ندارند در حالی که واردکنندگان منتظر واگذاری این ارزها هستند.
گروه اقتصادی: تمامی صرافیهای مجاز در صورتی که پیش از روز شانزدهم مرداد نسبت به خرید ارز به نرخ مصوب در نیما اقدام کرده و هنوز آنرا به فروش نرساندهاند، باید تا اطلاع ثانوی از فروش آن خودداری کنند.
گروه اقتصادی: صادرکنندگانی که ارز خود را در بازار ثانویه عرضه میکنند، نسبت به وصول ریال از صرافها گله داشته و میگویند که گاهی بیش از یک هفته طول میکشد تا ریال حاصل از فروش ارز به آنها بر گردد، این در حالی است که ضابطهای برای زمان پرداخت طلب خریدار وجود ندارد.
گروه اقتصادی: معاون گردشگری با تاکید بر اینکه موضوع «ارز مسافرتی» و پیگیری چالشهای آن از دستور کار سازمان میراث فرهنگی خارج نشده است، گفت: مسافرانی که برای تهیه ارز با مشکلاتی روبهرو میشوند، میتوانند آن را از طریق سامانه ۰۹۶۲۹ به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اطلاع دهند.