گروه اقتصادی: کوچک شدن قالب پنیر در برخی برندها این سوال را در ذهن ایجاد می کند که آیا تولیدکنندگان این محصولات اقدام به کم فروشی می کنند یا اتفاقی دیگری در این بین رخ می دهد؟ سوالی که یکی از اعضای هیات مدیره انجمن صنایع لبنی توضیحاتی در خصوص آن ارائه کرد.
به گزارش ایسنا، محمد فربد در ...
گروه اقتصادی: نرخنامه جدید سازمان میادین شهرداری تهران که از روز گذشته در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعمال شد، نشان میدهد قیمت پنیرهای ایرانی ممتازی مثل پنیر تبریز و لیقوان از کیلویی ۷۰ هزار تومان فراتر رفته و به محدوده ۸۰ هزار تومان رسیده است.
درحال حاضر حداقل قیمت ...
گروه اقتصادی: پنیر از جمله محصولات لبنیاتی است که جایگاه ویژه ای در سفره مردم دارد و جزو محصولات لبنی پرمصرف در دنیا محسوب می شود. با این وجود بسیاری از کشورها علاوه بر تولید این محصول در داخل بخشی از نیاز خود را از طریق واردات تامین می کنند و به این ترتیب بازار صادراتی پنیر نسبتا پررونق است.
به ...
گروه علمی: پنیر یک محصول لبنی است که انواع مختلفی دارد، ارزش غذایی و طعم آن بستگی به نوع شیر و نحوه تولیدش دارد.خوردن پنیر میتواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد. اما برخی از پنیرها سرشار از سدیم و مواد نگهدارنده هستند ضمن این که مواد مغذی مفید بسیار کمی مانند پروتئین دارند.
با ...
گروه علمی: خوردن پنیر میتواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد. اما برخی از پنیرها سرشار از سدیم و مواد نگهدارنده هستند ضمن این که مواد مغذی مفید بسیار کمی مانند پروتئین دارند. انواع زیادی پنیر سالم وجود دارد که میتواند ویتامینها و مواد معدنی ضروری را در اختیار شما قرار دهد. البته با ...
گروه اقتصادی: دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی از افزایش ۳۸ درصدی قیمت پنیر خبر داد و گفت که در بازار سویا گران فروشی ۲۰۰ درصدی نسبت به سال گذشته و سودجویی در حال وقوع است. به گزارش ایسنا، قاسمعلی حسنی با بیان اینکه حدود ۲۵ میلیون خانوار صبحانه پنیر مصرف میکنند، اظهار کرد: قیمت پنیر ...
گروه اقتصادی:دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با افزایش 38 درصدی قیمت پنیر، قیمت پنیر در بسته بندی های 400 گرمی به 20 هزار تومان رسیده است. به گزارش فارس، قاسمعلی حسنی با اشاره به افزایش قیمت پنیر گفت: در دو هفته گذشته قیمت پنیر 400 گرمی 38 درصد افزایش یافته است.
دبیر اتحادیه ...
گروه علمی: پنیر به عنوان یکی از مواد مغذی شناخته میشود که به دلیل طعم شور، این تصور وجود دارد که ممکن است برای فشار خون بالا و قلب مضر باشد.اگر نگران خوردن یک غذای پر سدیم مانند پنیر به دلیل تاثیر آن در مسائل عروقی مانند فشار خون بالا هستید، بهتر است دیگر نگران نباشید.
مطالعهای اخیرا ...
گروه اقتصادی: افزایش قیمت لبنیات با این که خبر تازهای نیست، بهدلیل اهمیت حضور اقلام لبنی در سبد مصرف خانوار خبر مهمی محسوب میشود. در دوسال گذشته کاهش قدرت خرید بخش زیادی از اقشار، در کنار رشد قیمت اقلام لبنی، سرانه مصرف لبنیات را در ایران کاهش داده، این معضل از پارسال تشدید هم شده ...
گروه سلامت: بر خلاف باور مردم که مصرف پنیر در صبح بهترین صبحانه محسوب میشود اصولاً مزاج پنیر سرد و تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل میشود که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است.در مطالعات جدید علمی ثابت شده، که جذب کلسیم بیشتر در شب صورت میپذیرد و بهتر است، پنیر به ...
گروه سلامت: پروبیوتیکها، باکتریهای سودمندی هستند که با رشد کردن در رودهها میتواند به سلامت آنها و سلامتی کلی شما کمک کنند.پروبیوتیکها در برخی از انواع پنیر و نیز در مکملهای لبنی، غذاهای تخمیر شده و ماست وجود دارند.پروبیوتیکها به طور معمول در پنیرهای که ...
گروه علمی: انجام یک مطالعه بر روی پنیرهای سنتی استان سمنان نشان داد که تقریبا ۶۰ درصد از این پنیرها به باکتری بیماریزای اشرشیاکلای آلوده هستند. این پنیرها قابل مصرف نیستند و سلامت جامعه را تهدید میکنند. نتایج این مطالعه بسیار نزدیک به مطالعات ١٠ سال گذشته است.به گزارش ایسنا، اکثر پنیرهای ...
گروه علمی:متخصصان علوم تغذیه تاکید دارند پنیر به دلیل آنکه سرشار از مواد مغذی است بهترین گزینه برای وعده صبحانه است.بی تردید بهترین راه برای آغاز یک روز خوب و پرانرژی، داشتن یک صبحانه سالم و مقوی است. متخصصان میگویند وعده صبحانه بسیار پر اهمیت است، زیرا فرد در طول شب نزدیک به ۱۰ ساعت غذایی مصرف ...
گروه علمی: مصرف غذاهای سالم و مطابق با دستورات پزشکی، یکی از مهمترین راههای سالم نگهداشتن اندامهای حیاتی بدن است. ولی اینگونه غذاها اغلب در طعم و ظاهر دارای وضعیتی هستند که کمتر با اقبال مواجه میشوند. محققان کشور برای رفع این مشکل در یکی از پرمصرفترین مواد غذایی، استفاده از صمغ را آزمودهاند.