گروه سلامت: پروبیوتیکها، باکتریهای سودمندی هستند که با رشد کردن در رودهها میتواند به سلامت آنها و سلامتی کلی شما کمک کنند.پروبیوتیکها در برخی از انواع پنیر و نیز در مکملهای لبنی، غذاهای تخمیر شده و ماست وجود دارند.پروبیوتیکها به طور معمول در پنیرهای که ...
گروه علمی: انجام یک مطالعه بر روی پنیرهای سنتی استان سمنان نشان داد که تقریبا ۶۰ درصد از این پنیرها به باکتری بیماریزای اشرشیاکلای آلوده هستند. این پنیرها قابل مصرف نیستند و سلامت جامعه را تهدید میکنند. نتایج این مطالعه بسیار نزدیک به مطالعات ١٠ سال گذشته است.به گزارش ایسنا، اکثر پنیرهای ...
گروه علمی:متخصصان علوم تغذیه تاکید دارند پنیر به دلیل آنکه سرشار از مواد مغذی است بهترین گزینه برای وعده صبحانه است.بی تردید بهترین راه برای آغاز یک روز خوب و پرانرژی، داشتن یک صبحانه سالم و مقوی است. متخصصان میگویند وعده صبحانه بسیار پر اهمیت است، زیرا فرد در طول شب نزدیک به ۱۰ ساعت غذایی مصرف ...
گروه علمی: مصرف غذاهای سالم و مطابق با دستورات پزشکی، یکی از مهمترین راههای سالم نگهداشتن اندامهای حیاتی بدن است. ولی اینگونه غذاها اغلب در طعم و ظاهر دارای وضعیتی هستند که کمتر با اقبال مواجه میشوند. محققان کشور برای رفع این مشکل در یکی از پرمصرفترین مواد غذایی، استفاده از صمغ را آزمودهاند.