گروه سلامت:ماهی بدون شک سالمترین غذا با پروتئین بدون چربی است که به تقویت سلامت و ایمنی کلی کمک میکند، با این حال شیوه خوردن ماهی و اینکه این غذای دریایی را همراه یا بعد و قبل از چه غذاهایی مصرف میکنیم نه تنها میتواند باعث شود مزایای ماهی به بدنمان نرسد که ممکن است عوارضی ...
گروه علمی: برخی از خوراکیها به عملکرد بهتر مغز کمک میکنند.بهتر است آنها را بشناسیم و مصرف کنیم.
ماهیهای چرب: این نوع ماهی شامل ماهی قزل آلا، سالمون و ساردین است که همگی منابع غنی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. مغز شما از امگا ۳ برای ساختن سلولهای مغزی و عصبی استفاده ...
گروه سلامت:امروزه به دلیل وجود حجم عظیمی از غذاهای ناسالم از جمله فست فودها، چیپس و پفکها و انواع شکلاتهای پرجرب و شیرین در جوامع مختلف، هر فرد آگاهی در جست و جوی سلامت خود به تغذیه سالم روی میآورد. اما آیا همه مواد غذایی آنگونه که مینمایانند سالم هستند.
به گزارش همشهری ...
گروه سلامت:یک متخصص تغذیه، همسویی طب ایرانی و طب نوین را با استانداردسازی مستندات علمی طب ایرانی امکانپذیر دانست.به گزارش مهر، مجید حاجی فرجی، در چهارمین نشستعلمی بین رشتهای گروه حکمت، طب و تاریخ پزشکی ایران و اسلام فرهنگستان علوم پزشکی با عنوان «مدیریت پیشگیری و درمان ...
گروه علمی: ویتامینهایی با خاصیت ضدالتهابی را میتوان از منابع غذایی مختلفی از جمله سبزیجات، میوهها، گوشت بدون چربی و ماهی و غذاهای غنیشده و .. به دست آورد.به گزارش سلامتنیوز، تحقیقات در طول سال ها به ویتامین های خاصی با ترکیبات ضد التهابی اشاره کرده است و این ویتامین ها ...
گروه سلامت: در دنیای معاصر ذهن ما با اطلاعات زیادی درباره اخبار و موضوعات سلامت و سبک زندگی سالم در حال بمباران است. با این حال، همه این اخبار و گزارشها دقیق یا قابل اعتماد نیستند.بسیاری از افسانهها و باورهای غلط در مورد غذا و تغذیه همه روزه انتشار مییابند و مردم را به سمت انتخاب...
گروه سلامت:دکترای سیاستگذاری غذا و تغذیه، بر مقوله حکمرانی غذا در کشور به منظور ارتقای امنیت غذایی احاد مختلف جامعه تاکید کرد.به گزارش مهر، رامش عالی پور، با عنوان این مطلب که چند واژه در مباحث غذا داریم که حاکمیت غذایی، امنیت غذایی و حکمرانی غذا است، گفت: این سه واژه مفاهیم کاملاً متفاوتی دارند. اگر ...
گروه علمی: در دنیای شلوغ و پر از استرس و مملو از انواع آلودگیهای محیطی نیاز به ارتقای توان جسمانی و روحی برای انجام ۸ تا ۱۰ ساعت کار روزانه احساس میشود. علاوه بر ورزش و استراحت، تغذیه مناسب نیز نقش مهمی در ارتقای توان جسمانی به منظور افزایش بازدهی کاری دارد.
به گزارش ...
گروه سلامت: درحالی که لذت بردن از خوراکیهای شیرین ذاتا عادت بدی نیست اما قطعا مصرف روزانه خوراکیهای مضر حاوی قندهای افزوده با پیامدهای منفی و زیانبار مختلفی برای سلامت بدن همراه است. به گزارش برنا، با اینحال، میوههایی که طعم شیرینی محسوسی دارند، میتوانند میل و هوس ...
گروه سلامت: حتی اگر انگیزه قوی برای تغذیه سالم داشته باشید باز هم انگار، فقط غذای سالم خوردن، سخت و چالشبرانگیز است. مشغلهها و مسئولیتهای روزانه، استرس و وسوسه حاضر و آماده غذاخوردن همگی باعث میشوند بهراحتی به سمت دمدستیترین انتخابهای غذایی برویم که معمولاً ...
گروه سلامت:یک متخصص تغذیه با اشاره به پویش ملی تغذیه سالم برای ارتقای فرهنگ سلامت تغذیه در سطح جامعه، مهمترین عامل سلامتی افراد را تغذیه سالم از طریق ارائه آموزش های صحیح به جامعه دانست.
به گزارش بهداشت نیوز، دکتر مجید حاجی فرجی با بیان اینکه با افزایش تکنولوژی و وسایل ارتباط جمعی، نیاز است ...
گروه سلامت: افراط در خوردن شیرینی و دسر بعد از شام بسیار رایج است، اما آیا تا به حال فکر کرده اید که وقتی دسر خود را بعد از شام میل می کنید چه اتفاقی برای بدن شما می افتد؟به گزارش سلامت نیوز،متعادل کردن میزان لذت شیرین خود با یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی و فعالیت بدنی منظم کلید حفظ یک سبک زندگی سالم ...
گروه علمی: شواهدی وجود دارد که نشان میدهد خوراکیها میتوانند به بهبود خلق و خو کمک کنند؛ البته خوراکیهای سالم.به گزارش بهداشت نیوز، تحقیقات نشان میدهد تغذیه سالم که میوهها، سبزیجات، چربیهای سالم و غلات کامل را شامل میشود با کاهش خطر افسردگی در ارتباط ...
گروه علمی: خوردن میانوعده راهی است که کمک میکند مصرف مواد مغذی، مانند میوهها و سبزیجات، را افزایش دهید. همچنین میانوعدههای سالم در کاهش حس گرسنگی و بهبود تنظیم قند خون نقش بسزایی دارند. برای اینکه یک میانوعده سیرکننده باشد، معمولاً باید پروتئین، فیبر یا ترکیبی ...
گروه علمی:پیری فرآیندی طبیعی و اجتنابناپذیر است، اما میتوانید با انتخاب مواد غذایی مناسب در طول جوانی، دوران میانسالی و پیری را سالمتر سپری کنید و ظاهر جوانتری داشته باشید. تحقیقات نشان میدهد که تغذیه نقش مهمی در سلامت قلب، مغز و پیشگیری از خطر ابتلا به بیماریهای ...
گروه سلامت:محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری گفت: خوردن مواد غذایی ناسازگار میتواند عوارض زیادی برای بدن به همراه داشته باشد و معمولا این تداخلات بلافاصله عارضه حادی را بروز نمیدهد و معمولا در بلند مدت اثر خود را بر بدن برجای میگذارد.
به گزارش ایسنا،سید ابوالفتح شیرمردی با اشاره ...
گروه علمی:آب مایه حیات است اما در مواقعی مصرف آن احتمال دارد به بدن و به ویژه سیستم گوارشی آسیب بزند. اگر شما کسی هستید که حتما باید همراه با غذای خود آب زیاد بخورید، بهتر است این کار را متوقف کنید؛ زیرا غذاهای خاصی وجود دارند که ممکن است همزمان با مصرف آب به سیستم گوارشی بدن ضرر برسانند.
به ...
گروه علمی: انتخابهای غذایی به طور قابل توجهی بر سلامت جهانی تأثیر میگذارد و در بروز حدود 11 میلیون مرگ از طریق ابتلا به بیماریهایی مانند دیابت، سرطان و بیماریهای قلبی عروقی نقش دارد.به گزارش بهداشت نیوز، مؤسسه تحقیقات سرطان آمریکا بر کاهش بالقوه نئوپلاسم ها یا رشد غیرطبیعی بافت ...
گروه جامعه:شما قصد دارید عادت جدیدی برای خود ایجاد کنید، خواه ورزش بیشتر، تغذیه سالمتر یا نوشتن پست وبلاگی روزانه باشد، چه مدت زمان لازم است که این خواسته شما دیگر نیازی به خودکنترلی نداشته باشد و به عادت تبدیل شود؟
به گزارش ایسنا، واضح است که این زمان بستگی به نوع عادتی دارد که میخواهید ...
گروه علمی: سالها و حتی قرنهاست بر سر اینکه بین غذاهای خام و پخته شده کدامیک برای سلامت بهتر است، بحثهای داغی وجود داشته در طول دوران مدرن تاریخ نیز کارشناسان تغذیه و پزشکان نظرات بعضا متفاوتی را در این باره بیان کردهاند.به گزارش ایسنا،در حالی که هر کدام از این نوع غذاها مزایای ...